banner94

banner77

banner69

banner88

Gayrimenkul sektörüne yeni soluk

Kentimizdeki birçok sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak rol alan iş insanı Denizhan Sezgin, gayrimenkul sektöründe yeni bir yatırım yaptı.

İNŞAAT 17.12.2020, 11:16
Gayrimenkul sektörüne yeni soluk
banner66

Denizhan Sezgin, Harun Tavlı ortaklığıyla kurduğu Nilüfer HD Gayrimenkul firmasının açılışını gerçekleştirdi. Sezgin, ‘Pandemi ortamında olmamıza rağmen farklı bir sektörde yatırım yaptık. Umarım ilkeli ve dürüst işlerle sektöre fayda sağlayacağız” dedi.

Nilüfer HD Gayrimenkul’un lokasyonu için Nilüfer Nikah Dairesi’nin bulunduğu bölgeyi seçen Sezgin, portföyünü ve internetin getirdiği nimetleri kullanarak iş dünyasına yönelik gayrimenkul hizmeti vereceğini söyledi.

Sezgin, “Bursa içinden ve dışından gayrimenkul konusunda çok ciddi talepler geliyordu. Bizler de portföyümüzü değerlendirme adına böyle bir ticari hamle yaparak gayrimenkul sektörüne giriş yapmış olduk. Daha çok iş dünyası ile çalışmayı düşünüyoruz. Firmaların gayrimenkullerini, arazi yatırımı yapmak isteyenlerin taleplerini değerlendiriyoruz. Sektörde çok yeni olmamıza rağmen oldukça fazla talep alıyoruz. Tabi pandemiden dolayı bir durağanlık yaşanıyor ama biz hareketli başladık. Hedefimiz ilkeli dürüst, sektöre fayda sağlayan, internetin getirmiş olduğu avantajları da kullanarak alıcıyla satıcıyı buluşturmayı istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89