banner94

banner77

banner69

banner88

“Altınyaşam Evleri“nin temeli atıldı

Kayapa bölgesi, inşaatta 'Altın' çağını yaşamaya başladı.

İNŞAAT 14.12.2016, 16:43 02.01.2017, 16:52
“Altınyaşam Evleri“nin temeli atıldı
banner66
 “Temelinde Güven Var” mottosuyla 2015 Mayıs ayında yola çıkan Altın İnşaat’ın konut alanındaki ikinci projesi olan ‘AltınYaşam Evleri’nin 3. Blok temeli törenle atıldı.



Kayapa’da TOKİ’nin karşısında yükselen, 3 bin 900 metrekare alan üzerine inşa edilen ve arsa maliyeti ile birlikte 6.5 milyon TL’lik bir proje olan ‘AltınYaşam Evleri’nin 3.blok temel atma törenine BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Celil Çolak, Bulgaristan Bursa Konsolosu Dimitar Hadjiev, akademik oda yöneticileri, inşaat sektör temsilcileri ve konuklar katıldı.

Temel atma töreninin açılış konuşmasını yapan Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, “Mayıs 2015’de ‘Temelinde Güven Var’ mottosuyla yola çıkan Altın İnşaat olarak kısa sürede hayata geçirdiğimiz projelerle adımızdan söz ettirmenin haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

6 buçuk milyon Türk Lirası yatırım değeri olan “AltınYaşam Evleri” projesini en geç 2017 sonunda teslim edeceklerini söyleyen Altın, “Projemiz; 3 blok, 36 daire, yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, fitness, sosyal tesis ve diğer müştemilatı ile bölgeye ve Bursa’mıza değer katacaktır. Kayapa bölgesi de hızla değişen ve gelişen bir bölge. Bölgeye gelen ilk firmalar arasında yer alıyoruz ve projemizin bölgenin hızla gelişmesine önayak olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.

ALTIN İNŞAAT YENİ PROJESİNİ DE MÜJDELEDİ

Töreni Temmuz sonu gibi planladıklarını ancak 15 Temmuz darbe girişiminden ötürü ertelemek zorunda kaldıklarını ifade eden Altın, bu süreçte çalışmaya devam ettiklerini “Güçlü Ekonomi, Güçlü Türkiye” için, yatırımlarına bir gün bile ara vermediklerini belirtti. Altın şunları söyledi: “Bizleri en çok duygulandıran bir konuyu da burada paylaşmak istiyorum. Şuan bizleri canlı olarak izleyen ve 15 Temmuz sonrası yatırımlarını Türkiye’den ve bizden yaparak, dövizlerini bozdurup, ülke ekonomisine katkı koyan, Hollanda ve Çin’de ikamet eden gurbetçi ailelerimize de buradan sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Tüm şer odaklarının beklentilerine inat, 2017 yılında da yatırımlarımıza aralıksız devam edeceğiz. Yine bu bölgede, 2017 yılının ilk aylarında, Allah’ın izniyle temelini atacağımız 54+14 dairelik, yaklaşık 12 buçuk Milyon Türk Lirası yatırım değeri olan bir projenin de buradan müjdesini vermek istiyorum.”

BURKAY: GENÇ GİRİŞİMCİLERİMİZİN BAŞARILARIYLA KIVANÇ DUYUYORUZ

“Genç bir girişimci olarak Mustafa Altın’ı böyle bir yatırım yaptığı için tebrik ediyorum” diyerek sözlerine başlayan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, projenin Bursa’ya hayırlı olmasını diledi. Bursa dinamiklerinin diğer şehirlerdeki benzer kurumlara göre çok daha etkin olduğunu vurgulayan Burkay şunları söyledi: “Bursa’daki yatırımlara baktığımızda Bursa iş dünyası inadına üretim ve inadına yatırım diyor. İhracat zayıflarken Bursa’nın ihracatı ve üretimi artıyor. Özellikle ülkemizin 2023 hedeflerini yakalamada iş dünyasının yeni girişimcilere ihtiyacı var. Bizler de genç girişimcilerimizi çok önemsiyoruz ve onların başarılarından kıvanç duyuyoruz. 15 Temmuz’da yaşanan darbe girişimi bu toplantıyı biraz geciktirdi belki ama engelleyemedi. Bu alan Bursa’nın her anlamda gelişmekte olan bir bölgesi. Böyle güzel projelerle Kayapa’nın bu gelişimine destek verdiği için Mustafa Altın’ı tebrik eder, buradan daire alanlara ağız tadıyla mutlu bir yaşam dilerim.”

Konuşmaların ardından konuklar tarafından temele ilk harç döküldü. Daha sonra ise hazırlanmış olan örnek daire hep birlikte gezildi.

BOZBEY'DEN TAM NOT

Temel atma töreni sonrası Mustafa Altın’a tebriklerini sunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de örnek daireyi beğendiğini, Altın İnşaat gibi diğer firmaların da Kayapa’ya değer katmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.







Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner92
banner89