banner94

banner77

banner69

banner88

Altın İnşaat 5 yaşında

Bursa'da 2015 yılından bu yana inşaat sektöründe faaliyet gösteren Makaza Altın İnşaat, sektörde 5. yılını geride bıraktı.

İNŞAAT 27.06.2020, 19:18 15.07.2020, 10:41
Altın İnşaat 5 yaşında
banner66

Müteahhitlik sektöründe ezber bozduklarını belirten Makaza Altın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın, Altın İnşaat'ın projelerindeki konut fiyatlarının büyük bir ivme ile arttığına işaret ederek, devam eden projenin yanı sıra yeni projelerle de alıcıların yüzlerini güldürmeye devam edeceklerini belirtti.

Altın İnşaat canlı bahis siteleri Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altın İnşaat sektöründeki 13. Yıllık tecrübesiyle Altın İnşaat olarak sektörde 5.yılı geride bıraktıklarını ifade ederken şöyle konuştu, "Altın İnşaat olarak 5. Yılımızı Bursa'ya değer katan projelerle geride bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Altın İnşaat olarak durmadan yolumuza devam ediyoruz. Zor süreçlerde de projelerimize ara vermeden başarıyla tamamladık." dedi.

EZBER BOZDU

Mustafa Altın, müteahhitlikte ezber bozmaya devam ettiklerini aktararak şöyle devam etti:

"Bir çok müteahhit teslim ettiği projenin arkasında durmuyor. 5 yıl öncesinde sattığımız projeye bile destek vermeye çalışıyoruz. Kullanıcı hatası dahi olsa ücretsiz bir şekilde bakım ve onarım yapıyoruz. Altın İnşaat'ın internet üzerinden konut satılan sitelerin hiç birinde satış ilanı yok. Tamamen referansa dayalı bir sistemle tercih ediliyoruz. Yurt dışı satışlarımızda da bu noktada aynı şekilde devam ediyoruz. İşin yapım, satış ve satış sonrası aşamalarında projenin arkasında duran bir firma olarak anılmak bizlere gurur veriyor.”

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89