banner94

banner77

banner69

banner88

Yerli üretime şans verin

İnşaat sektörünün yerli üretim yürüyen merdiven sistemlerine şans verilmesi gerekiyor.

GÜNDEM 07.02.2014, 18:36 07.02.2014, 18:36
Yerli üretime şans verin
banner66
Apexlift Lift ve Asansör Sistemleri Şirket Müdürü Ahmet Hilmi Kaşlıoğlu, inşaat sektörünün yerli üretim yürüyen merdiven sistemlerine şans vermesi gerektiğini söyledi.

Servis, yedek parça imkânı ve daha düşük maliyetli oluşu itibariyle ithal ürünlerden avantajlı olan yerli üretim yürüyen merdivenlerin Türkiye’de beklenen seviyede rağbet görmediğini belirten Kaşlıoğlu, hem milli kazanımlar açısından hem de kalite itibariyle ithal üründen farksız yerli üretim yürüyen merdivenlere bir şans verilmesi gerektiğini vurguladı.

İthal ürünlerin Türkiye’de pazara hâkim olduğunu vurgulayan Ahmet Hilmi Kaşlıoğlu, “Ülke olarak çok iyi seviyede yaptığımız ürünleri, tanıtamadığımız için inşaat sektörü temsilcileri yabancı markaları tercih ediyorlar.  Aslında yerli markanın ithal markalardan hiçbir eksiği yok. Müteahhit ve mimarların yürüyen merdiven konusunda önyargılı davranmamasını ve Türk firmalara şans vermelerini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Bursa’da çok sayıda asansör firmasının bulunduğunu, aynı durumun Türkiye genelinde de söz konusu olduğunu ancak ülke çapında bir asansör firması bulunmadığını vurgulayan Kaşlıoğlu, “Önce kurumsallaşma sürecini tamamlayıp şirketimiz adına ülke çapında bayisi olan bir firma olmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89