banner94

banner77

banner69

banner88

'Yeni Yıldırım' İnşaat fuarında görücüye çıktı

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri, TÜYAP’ta düzenlenen Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu.

GÜNDEM 24.04.2017, 11:02 24.04.2017, 11:17
'Yeni Yıldırım' İnşaat fuarında görücüye çıktı
banner66

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) tarafından düzenlenen Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri sektör temsilcilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin de katıldığı fuarda, ilçenin çehresini değiştirecek projeler katılımcıların büyük beğenisini kazandı. Yıldırım Belediyesi’nin standına katılımcıların gösterdiği ilgiden memnun kaldıklarını belirten Başkan İsmail Hakkı Edebali, Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm ve Sular Vadisi Doğa Parkı projelerinin fuara katılanlar tarafından tam not aldığını ifade etti.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLACAK DÖNÜŞÜM HAMLESİ

Yıldırım’daki kentsel dönüşüm projelerinin Türkiye’ye örnek olacak nitelikte olduğunu aktaran Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım’ı inşa ederken, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. Yıldırımlıların modern, sağlıklı ve güvenli projelerle inşa edilecek konutlarda yaşaması önceliğimiz. Bu nedenle sektördeki son gelişmeleri yerinde takip ederek, çalışmalarımızda bu gerçekleri göz önünde bulunduruyoruz” dedi.



Yıldırım Belediyesi olarak çağın gerektirdiklerine uygun projeler geliştirdiklerini ifade eden Başkan Edebali, “Geleceğin Yıldırım’ını inşa ederken, inşaat sektörü dernekleri, odaları ve sektör temsilcileri ile dirsek temasını sürdürüyoruz” diye konuştu.

YAŞAM STANDARTLARINI YÜKSELTEN PROJELER

İnşaat sektörünün öncü firmalarının katılım sağladığı fuarda Yıldırım Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgi veren Başkan Edebali, “Fuarda Yıldırım’ın geleceğini kurtaracak projelerimiz firma temsilcilerinin ve ziyaretçilerinin büyük beğenisini topladı. Fiziksel dönüşüm ile hemşehrilerimize kalite standartları yüksek, yaşam standartlarını artıracak bir gelecek hazırlıyoruz. Fiziki dönüşümü sosyal donatı alanları ile bütünleştirerek dönüşümün gerçekleştiği her bölgeyi cazibe alanı haline getireceğiz” şeklinde konuştu.



Geçmişten aldıkları güçle geleceğin Yıldırım’ını inşa edeceklerini de sözlerine ekleyen Başkan Edebali, “ Mahalle kültürünü ve değerlerimizi muhafaza edip, ekonomik alanlar, sosyal donatı alanları, yaşam merkezleri, spor merkezleri, meydanlar ve kültür merkezlerini Yıldırım’a kazandırarak, insanlarımızın yaşamaktan mutlu olacağı bir şehir oluşturacağız” ifadelerini kullandı.





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
21°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89