banner94

banner77

banner69

banner88

'Yeni Gelen Gözüyle Bursa Sergisi’ açıldı

Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından hayata geçirilen, üniversite öğrencilerinin eserlerini sergilediği ‘Yeni Gelen Gözüyle Bursa Sergisi’ açıldı.

GÜNDEM 31.10.2012, 17:12 31.10.2012, 17:12
'Yeni Gelen Gözüyle Bursa Sergisi’ açıldı
banner66
Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi 1. sınıfında okuyan yaklaşık 90 öğrenci tarafından hazırlanan fotoğraf, poster ve eskiz çalışmalarından oluşan ‘Yeni Gelen Gözüyle Bursa Sergisi’, öğrencilerden büyük ilgi gördü.



Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Nizamettin Kaya, bir çoğu farklı şehirlerden gelen öğrencilerin, Bursa’yı tanımak için yaptıkları çalışmaların birbirinden güzel olduğunu söyledi. Kaya, oda ve üniversite işbirliği ile yapılan projeyi çok önemsediğini kaydetti. Proje sayesinde farklı şehirlerden gelen öğrencilerin, Bursa’yı kendi kültürleri ile yorumladığını belirten Kaya, beğenisini ifade etti.



Uludağ Üniversitesi’nin, yaptıkları çalışmalarla daha iyiye doğru yol aldığına vurgu yapan Kaya, "Sizler kendinizi geliştirdiğiniz sürece daha başarılı olacaksınız. Biz oda olarak sizlerin yanınızdayız. Hepinizin ilerde başarılı bir mimar olmanızı diliyorum." dedi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89