banner94

banner77

banner69

banner88

Viko'dan çevreye değer katan projeler

VİKO by Panasonic, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için çalışıyor.

GÜNDEM 11.07.2016, 15:39 11.07.2016, 15:39
Viko'dan çevreye değer katan projeler
banner66
Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor. İnsanlığın çevre üzerinde bıraktığı olumsuz izler doğanın yenileme kabiliyetini giderek riske atarken, kaynakların bilinçli kullanımı sürdürülebilirliğin en önemli unsuru haline geliyor. Sürdürülebilir, aydınlık bir gelecek hedefi ile fark yaratan birçok uygulamaya sahip bulunan VİKO by Panasonic,doğal kaynakların bilinçli kullanımı, küresel ısınma, çevre kirliliği konularında farkındalık oluşturma ve bilinç kazandırma amacı ile birçok örnek çalışmaya imza attı.



Sürdürülebilirliği kurumsal bir değer olarak ele alan VİKO by Panasonic, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak için hayata geçirdiği projeler ile bugüne ve geleceğe değer katmaya devam ediyor. Aynı zamanda ülkemizin WWF - Green Office Sertifikası’na sahip sayılı kuruluşlarından da olan VİKO by Panasonic, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden anlamlı çalışmalara imza atarak, çevre konusundaki duyarlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.  




Nesli Tehlike Altında Olan Hayvan Türlerini Evlat Edindiler…




Çalışanlarına yönelik çeşitli bilinçlendirme faaliyetleri ve yarışmalar düzenleyen VİKO by Panasonic, bu çalışmalarda başarılı olanların adına ise WWF- Türkiye iş birliği ile nesli tehlike altında olan bir türü evlat edinerek sertifikalarını armağan etti. VİKO çalışanlarının, nesli tehlike altında olan bir türün korunmasına katkı sağlayacak olmaktan dolayı çok mutlu oldukları gözlemlenirken, ilgili sertifikalar bir seremoni eşliğinde kendilerine sunuldu. Ayrıca, bölgede eğitim gören öğrenciler için bir “Çevre Eğitimi” de gerçekleştiren kuruluş, bu eğitimin ardından da öğrenciler ve çalışanları ile birlikte Ömerli Baraj Havzası’nda fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.




“Dünyamıza ve Gelecek Kuşaklara Karşı Sorumluyuz…”




Düzenlenen faaliyetlerin ardından, sürdürülebilirliğe vurgu yapan bir konuşma gerçekleştiren VİKO İK & Kurumsal Gelişim Direktörü Mutlu Kutlu; “Sürdürülebilirliği kurumsal bir değer olarak içselleştirmiş bulunan bir kuruluş olarak; üründe, üretimde, tesis yönetiminde ve sosyal sorumluluk projelerinde doğal kaynaklarımızın korunması ve enerji verimliliğini ana sorumluluğumuz olarak ele alıyoruz. Faaliyetlerimizi de bu doğrultuda gerçekleştiriyoruz. Geldiğimiz noktada insanlığın doğa üzerindeki olumsuz etkisi artarken, küresel ısınma ve doğal kaynaklarımızın giderek azalması tüm insanlığın acil olarak yeni bilinç düzeyinde konuyu ele almasını gerektiriyor. Biz de kuruluş olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakmak üzere hayata geçirdiğimiz projeler ile yaşama değer katmak için gayret gösteriyoruz. Unutmamalıyız ki üzerinde yaşayabildiğimiz tek dünya var ve bizler bu dünyayı gelecek kuşakların ihtiyaçlarını tehlikeye atmayacak şekilde korumalıyız.” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89