banner94

banner77

banner69

banner88

Tecrübe, Kalite ve Mükemmelik SOHO’da buluştu…

Ömer Kumova İnşaat’ın yeni çözüm ortağı SOHO Kitchen Studio, geniş bir katılımın sağlandığı bir törenle açılışını gerçekleştirdi.

GÜNDEM 20.09.2014, 18:50 20.09.2014, 18:50
Tecrübe, Kalite ve Mükemmelik SOHO’da buluştu…
banner66
Bursa İnşaat sektörünün önde gelen Firmalarından Ömer Kumova’nın yeni çözüm ortağı olarak tanıtılan SOHO Kitchen Studio’nun Ertuğrul Mahallesi Uğur Mumcu Bulvarı Kumova Kuzey Residence adresindeki açılışına inşaat sektörü temsilcilerinin yanı sıra, mimarlar, mühendisler, vatandaşlar ve çok sayıda basın mensubu katıldı.



Ömer Kumova İnşaat’ın tecrübe, kalite anlayışı ve mükemmellik arayışının bir yansıması olan SOHO Kitchen Studio; mutfak, giyinme odası, vestiyer ve banyo dolabı ürünlerinden oluşan zengin çeşitliliğini içeren bir ürün gamına sahip.



Açılışta Konut ve Yapı Gazetesi’ne konuşan İnşaat Mühendisi Ömer Kumova, “Bu oluşum, uzun süredir yaptığımız organizasyonun bir sonucudur. Biz, inşaatlarımızda mobilya akşamlarımızı kendimiz üretiyoruz. Bu kaliteyle artık dışarıya da hizmet verebilir hale geldik. Bizden daire alan müşterilerimiz burada mobilyasını, soyunma odasını, mutfağını, banyo dolaplarını birçok alternatifiyle görerek seçebilecekler. Ayrıca bu kaliteyi daha uygun bedele almak isteyenler de buradan o hizmeti alabilecekler. Çalı sanayinde 2 bin m2’lik bir alanda ayrı bir ekiple yüzde yüz yerli olarak üretim yapıyoruz. Müşteri tercihine göre ithal ürünlerimizde var ama hedefimiz yerli üretim ağırlıklı bir gerçekleştirmek” dedi.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89