banner94

banner77

banner69

banner88

Sukas: Ezber bozmaya geldim

İnşaat sektörünün başarılı satış müdürü Bursa’da

GÜNDEM 28.12.2012, 16:25 28.12.2012, 16:25
Sukas: Ezber bozmaya geldim
banner66

İstanbul’da nitelikli konut projelerinde uzun yıllardır satış müdürlüğü yapan ve danışmanlık hizmeti veren Sukas, iddialı bir giriş yaptığı Bursa konut piyasasının tüm alışkanlıklarını değiştirmeyi amaçlıyor. İlk olarak son teknolojinin kullanıldığı profesyonel satış ofisini ve satış ekibini kuran Sukas, ayağının tozuyla mevcut projelerin satışına başladı. Sukas, “Bursa’da çok ciddi projeleri hayata geçireceğiz.  Emiroğulları ve BTG İnşaat’ı kentin bir numaralı firmaları haline getirmek için gece gündüz çalışacağız” dedi. Bursa’ya kalıcı olmak için geldiğinin altını çizen Sukas, tamamı Bursalılardan oluşan genç ve dinamik bir ekip oluşturduğunu ifade etti.

BURSALILAR GİBİ DÜŞÜNÜYORUM

Sukas, “Bursa’ya geldikten sonra benim için ilk etapta önemli olan Bursalı gibi düşünmek, Bursalı gibi bakmak ve görmekti, bu anlamda da iki buçuk ayda ciddi yol katlettiğimi düşünüyorum” diyerek şunları söyledi:

“Yaptığım önemli analizlerden biri de Bursa’nın potansiyelinin mevcut inşaat firmaları tarafından yeterince değerlendirilemediği… Bursa’yı karış karış geziyorum, yapılan nitelikli ya da niteliksiz konut projelerini inceliyorum, vardığım sonuç şu; bu şehirde çok daha fazla potansiyel var ve ben bu potansiyelin doğru projelerle nasıl değerlendirilmesi gerektiğini çok iyi biliyorum. Bursa’nın genelinde bölge ayırt etmeksizin müsait tüm arsaların datasını çıkartıyoruz. Bölgelere göre yapılacak projelerin kurguları birbirinden çok farklı olacak. Hepsinin hitap edeceği kitle farklı olacak.”

TEKNİK ALTYAPIMIZ ÇOK İYİ KURDUK

Sukas, İstanbul’da kurdukları satış ofislerinde kullandıkları teknik altyapıyı daha da geliştirerek Bursa’ya kurduklarını belirtti. Sukas, satış ofisinde CRM yazılımı kullandıklarını belirtirken, “Çağrı merkezi ve CRM (müşteri takip programı ) bu işin olmazsa olmazıdır. Ofisimizde şu anda bunun en gelişmiş hali kullanıyoruz ve konut projesi satışıyla entegre ettik” ifadelerini kullandı.

SATIŞA BAŞLADIK

Emiroğulları İnşaat’ın Çalı ve Demirci’de kurguladıkları projelerin satışlarını kısa sürede tamamladıklarını belirten Sukas, BTG İnşaat’a ait Göral Evleri’nin de satışına son sürat devam ettiklerini belirtti. İlk etapta yine Ata Bulvarı’nda 74 dairelik nitelikli bir konut projesinin lansmanına başlayacaklarını belirten Sukas, akabinde de hiç ara vermeden Bursa’nın genelinde farklı konut projelerinin başlayacağını sözlerine ekledi.
Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89