banner94

banner77

banner69

banner88

Sonbaharda Bir Franke Klasiği

Franke, kış aylarında mutfakları ısıtıyor.

GÜNDEM 16.10.2014, 15:46 16.10.2014, 15:46
Sonbaharda Bir Franke Klasiği
banner66
Dünyanın en büyük evye batarya ve ankastre cihaz üreticilerinden Franke, klasik tasarımlı ocak, fırın ve davlumbazlardan oluşan sıcak, klasik tasarımları ile yaklaşan kış aylarında mutfakları ısıtıyor.

Bu serinin üyesi Country serisi fırın; 60 cm genişliği grafite, avena ve romato’dan oluşan üç farklı renk seçeneği ile klasik serinin en dikkat çekenlerinden. Country serisi klasik fırınlar tasarım özelliğinin yanı sıra, sayısı modele göre değişen fonksiyonel pişirme programları ve analog saati ile de ergonomiden ödün vermiyor. Fırında bulunan “Cool Door” özelliği sayesinde ise özellikle çocuk güvenliği için fırın kapısının soğuk kalması sağlanıyor.Oslobet Arial, sans-serif;">

Klasik tasarımlı ocaklara en iyi örneklerden olan Trendline serisi ocak ise mat bronz düğmeleri, döküm ızgaraları ve Romato/Bronz rengi ile Country serisi klasik fırınlar ile mükemmel uyum sağlarken 75 cm olan geniş kullanım alanı ile de rahat pişirim sağlayıp, büyük tencerelerin çarpmasını engelliyor.

Ocak ve fırının şıklığını en iyi şekilde tamamlayan Classic Lord bakır renkli davlumbaz ise 685 m³ emiş gücü sayesinde mutfaklardaki kötü kokuları gideriyor. Ayrıca davlumbazın kenarında bulunan askılar, kepçe ya da cezve gibi aksesuarlar sergilemeyi sağlıyor ve bu farklı detayları ile Classic Lord davlumbaz mutfakların başköşesini alıyor.

Gelişmiş Franke klasik ürün gamının, en dikkat çeken üyeleri Country fırınlar, Trendline ocaklar ve Classic Lord davlumbazlar;  stilleri ve country tarz yaratma imkânı sağlayan renkleri ile mutfakta bir Franke klasiği.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89