banner94

banner77

banner69

banner88

Sinpaş'tan tarihi kampanya

Bursa Modern'de konut sahibi olmak isteyenler iki ara ödeme ile birlikte % 0,70 vade farkını 10 yılda ödeyerek ev sahibi olabilecek.

GÜNDEM 13.08.2016, 12:04 13.08.2016, 12:11
Sinpaş'tan tarihi kampanya
banner66
Türkiye’nin en köklü inşaat ve gayrimenkul kuruluşlarından Sinpaş Yapı, 13 projesi ile 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak, peşinatsız 10 yıl vade ile bugüne kadar görülmemiş bir kampanya düzenliyor.



Sinpaş Yapı, tarihi kampanyaya Sinpaş Palas, Altınoran, Marina Ankara, Aquacity Denizli, Liva ve Köyceğiz projeleriyle katılırken; Sinpaş GYO da Queen Central Park, Ege Vadisi, Aydos Country, İncek Blue, İncek Green, EgeYakası ve Bursa Modern projeleriyle destek veriyor.



Sinpaş Yapı, peşinatsız 10 yıl vade ile düzenlediği kampanya çerçevesinde iki ayrı ara ödeme planı uyguluyor.

Her zaman olduğu gibi Türkiye’nin geleceğine gönülden inanan ve destek veren Sinpaş Yapı, projelerindeki ödeme planlarını da tüketiciye yine en özel ve en uygun koşullarla sunuyor.

AVNİ ÇELİK: GÜN FEDAKARLIK GÜNÜDÜR

Düzenledikleri kampanyayla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, “15 Temmuz darbe kalkışmasının karşısında millet olarak dimdik durduk, şimdi de ekonominin can damarları olan sektörler ve şirketler olarak bu duruşumuzu gösterme zamanıdır. İnşaat ve gayrimenkul sektörü olarak bizlerin Türkiye’ye ve Türkiye ekonomisine güveni sonsuz. Bu amaçla ”Gayrimenkulde Güç Birliği ile Daha Güçlü Türkiye Kampanyasını” hayata geçirerek ülke ekonomisindeki canlılığı devam ettirmek istiyoruz. Gün fedakarlık günüdür. Birlik, beraberlik günüdür. Ev sahibi olma hayallerini erteleyen vatandaşın hayallerini gerçekleştirme günüdür. Ve biz de şimdi bugüne kadar yapılan kampanyaların en büyüğü ile halkımızın yanındayız. Vatanımıza milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

BURSA MODERN 0,70' İNDİRDİ

Sinpaş’ın tüm projelerindeki konutlarda 1-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olmak üzere uygulanacak kampanya çerçevesinde 120 ay için % 1,15 seviyelerindeki vade farkı oranı ise %0,70’e çekildi. İstanbul, Ankara, Bursa ve Denizli’deki Sinpaş projelerinden konut sahibi olmak isteyenler iki ara ödeme ile birlikte % 0,70 vade farkını 10 yılda ödeyerek ev sahibi olabilecek.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89