banner94

banner77

banner69

banner88

Sanayici-müteahhit buluşmaları başladı

İMSİAD'ın durağı Özbelde Tuğla AŞ oldu...

GÜNDEM 26.10.2016, 15:28 26.10.2016, 15:31
Sanayici-müteahhit buluşmaları başladı
banner66

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Sanayici – Müteahhit Buluşmaları’ nın startını verdi.

Geçtiğimiz haftalarda yapılan genel kurulla göreve gelen yeni yönetim ilk etkinliğini gerçekleştirdi. Kurulan komisyonlar neticesinde sektöre ve üyelerine daha çok fayda sağlamak amaçlı farklı yeni etkinlik konseptleri geliştiren İMSİAD, bu kapsamda ilk etkinliğini düzenledi.

Özbelde Tuğla AŞ ev sahipliğinde yapılan organizasyonda İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, YK üyeleri ve üyeler yer aldı. Oldukça geniş katılımla gerçekleşen buluşmada konuşan İMSİAD YK Başkanı Adil Gökçadır, bu özel organizasyona ev sahipliği yaptığı için Özbelde Tuğla AŞ. Ortağı Rasim Yılmaz’a teşekkür etti.



İMSİAD’ın güzel ve büyük bir aile olduğunu belirten Gökçadır şunları söyledi: “İMSİAD sektörü ve üyeleri için çalışmaya devam ediyor. Hem sektörel, hem sosyal hem de kültürel anlamda etkinlikler düzenleyerek üyelerimize her anlamda katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bugün de burada birlikte olmaktan büyük keyif duyuyoruz. Rasim Yılmaz Bey’e bizleri ağırladığı için ve Bursamıza bu denli güzel bir tesis kazandırdığı için teşekkür eder başarılı çalışmalarının devamını dilerim.”



İMSİAD’ı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek sözlerine başlayan Özbelde Tuğla AŞ. Ortağı Rasim Yılmaz da bu tip organizasyonlarla sektör temsilcilerinin birbirleriyle kaynaştığını söyledi. Özbelde Tuğla AŞ’nin 37 yıllık bir firma olduğunu ve Bursa’ya değer katmak için çalıştığının altını çizen Yılmaz şunları söyledi: “37 yıllık bir firma olarak her ekonomik şartta Bursa’ya hizmet etmeyi sürdürdük ve buna da devam edeceğiz. Tuğla sektörü fiziksel anlamda zor bir sektör. Emeği yoğun olan, ağır bir iş. Aynı zamanda kar marjının da çok fazla olmadığı bir sektör ancak bizler tabi çok uzun yıllardır bu işin içerisinde olduğumuzdan üretmeye devam ediyoruz. Kazandığımızı da bu sektöre yatırıyoruz. Şartlar ne olursa olsun bizler çalışmaya, yatırım yapmaya ve Bursamızla birlikte ülke ekonomisine katkı vermeye devam edeceğiz.”





Konuşmaların ardından üyeler tarafından Özbelde Tuğla AŞ’nin 100 dönümlük alanında yer alan üretim tesisi gezildi.





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89