banner94

banner77

banner69

banner88

Rengarenk Bir Yıl

Franke, yeni yılda renkleri mutfaklarınıza taşıyor.

GÜNDEM 12.11.2014, 10:41 12.11.2014, 10:41
Rengarenk Bir Yıl
banner66

100 yıllık tecrübesi ile Dünyanın en büyük evye batarya ve ankastre cihaz üreticilerinden olan Franke, yeni yılı Trendline Vintage Serisi ankastre ürünleri ile karşılıyor. Ankastre ürünler alanında uzmanlaşmış, Franke ürün gamının, bu renkli üyeleri ile yeni yılın renkleri mutfaklara taşınıyor.

60 cm genişliği ile küçük mekânlarda da rahatlıkla kullanılabilen, A++  sınıfı enerji tüketimi ile % 40 daha fazla tasarruf sağlayan Trendline Vintage soğutucular mutfaklarda farklılık ve tarz yaratırken 90 cm genişliği ve yüksek emiş gücü ile kötü kokuları yok eden Trendline Vintage davlumbazlar güçlü motorları sayesinde mutfakları rahatlatıyor.

Casinoslot class="MsoNormal" style="text-align:justify">Serinin tamamlayıcısı fırınlar ise Izgara, buz çözme gibi 7 farklı pişirme programı ve analog saatleri ile göz dolduruyor. Farklı yemek türlerine göre sahip olduğu bu profesyonel programlar sayesinde yeni yıl sofraları Trendline Vintage Serisi fırınlar ile daha lezzetli hale geliyor. Döküm ızgaraları ile mutfaklara profesyonel görünüm kazandıran Trendline Vintage ocaklar ise serinin vazgeçilmezi. 75 cm genişliği ile büyük kapları aynı anda rahatlıkla kullanabilmeyi sağlıyor.

Buzdolabı, ocak, fırın ve davlumbazlardan oluşan mükemmel uyum, krem ve bordo olmak üzere iki farklı renk alternatifi ile mutfaklarda Vintage esintisi yaşatan Franke Trendline Vintage serisi ankastreler özellikle bordo rengi ile mutfaklara farklılık katıyor. Aynı tasarım ve aynı renkte üretilmiş bu seri, geçmişin tüm ayrıntıları yanında yeni yılın sıcacık renklerini de mutfağınıza taşıyor.

Bordo ve krem renk alternatifli Trendline Vintage Serisi Franke ankastreler ile yeni yılda mutfaklara enerji geliyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89