banner94

banner77

banner69

banner88

OTİS Türkiye, ‘İSO 500’ listesine girdi

Otis Türkiye, ‘500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasına girdi.

GÜNDEM 27.06.2014, 16:08 27.06.2014, 16:08
OTİS Türkiye, ‘İSO 500’ listesine girdi
banner66
Otis, ekonomi dünyasının en prestijli listesine adını yazdıran tek asansör firması olarak sektördeki liderliğini tescilledi. Türkiye’de fabrikası bulunan uluslararası asansör markası olarak, İSO 500 listesine giren asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol sektöründeki tek firma Otis Türkiye oldu. “Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasında yer alarak önemli bir ilerleme kaydettiklerini belirten Otis Türkiye ve Ortadoğu Direktörü Bora Gülan, “2013 yılı boyunca net üretimden satışların baz alınarak yapıldığı sıralamada yer almamız bizi gururlandırdı. Türkiye’nin en yüksek ve en hızlı asansörlerini üreten bir Türk firması olarak, Ar-Ge çalışmalarımızla farklı coğrafyalardaki prestijli yapılar için ürün tasarlayıp geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.



Sektör lideri Otis Türkiye’nin,
Avrupa, ABD, Asya ve Ortadoğu’daki yüksek binalarda çok özel projelere imza atarak en fazla asansör ihracatı yapan firma olduğunu vurgulayan Bora Gülan, “Üretiminin yüzde 25’ini ihraç eden Otis Türkiye, bugün Avrupa’nın en önemli üç üretim üssünden biri haline geldi. İstanbul Beylikdüzü'nde bulunan fabrikamızda, Türk mühendislerin enerji kullanımını azaltıp performansını artırdığı, çevreye duyarlı ve emniyetten ödün vermeden geliştirdiği ürünlerle, standartları daha da yükseltiyoruz” diye konuştu.



Otis Türkiye’nin yıllık 1.700 adet asansör üretimi gerçekleştirdiğini kaydeden Bora Gülan, şunları söyledi: “Ana faaliyet alanımız asansör, yürüyen merdiven ve yürüyen yol üretiminin yanı sıra, montaj ve servis alanında da çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yurt genelinde 9 şubede ve 25 ayrı lokasyonda görev yapan servis personeli ile 50’nin üstünde ilde servis hizmeti veriyoruz. Sürekli genişleyen servis portföyü ve kadromuz ile 11 binin üzerinde asansör ve yürüyen merdivene servis sağlıyoruz. Emniyet ve kalite duygusunu çağrıştıran, güvenilir, ulaşılabilir ve yenilikçi bir marka olarak bugün, 80 yıldır hizmet veren asansörlere sahibiz”



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner89