banner94

banner77

banner69

banner88

Odadan enerji kimlik belgesi protokolü

Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası, AVD Enerji firmasıyla protokol imzaladı.

GÜNDEM 22.05.2014, 17:39 22.05.2014, 17:39
Odadan enerji kimlik belgesi protokolü
banner66

Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası, üyelerinin enerji kimlik belgesi temin edebilmesine yönelik AVD Enerji firmasıyla protokol imzaladı.

5627 Sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ve bu kanuna bağlı Binalarda Enerji Performansı yönetmeliğinde tanımlanmış ve 1 Ocak 2011'tarihi itibari ile 50 m² üzeri inşaat alanına sahip tüm binalara çıkarılması zorunlu hale getirilen Enerji Kimlik Belgesi’nin temin edilebilmesi için Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası ilgili firma ile bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma kapsamında oda üyesi esnaflar Enerji Kimlik Belgesini daha ucuza ve kısa sürede edinme imkânına sahip oldu.  

Bursa Boya ve Dekorasyoncular Odası Ferhat Daysalı, “Enerji Kimlik Belgesi’nin eski binalar için mantolama ile bağdaştırılıyor. Bu firmaların büyük bir çoğunluğu da bizim odamızın üyesidir. İki yıldan beri de böyle bir talep geliyordu. Ankara, İstanbul ve İzmir firmaları bu belgeyi verebiliyordu. Ancak burada süre sorunu oluyordu ki iki üç aydan önce belge gelmiyordu. Ayrıca fiyatlandırmada bizim rakamlara göre dört kat daha fazlaydı. Biz bu protokolle hem fiyatı hem de belgenin teslim edilme süresini olabildiğince aşağıya çektik. Bu belgeyi edinmek isteyenlerin odamıza gelmeleri yeterli olacak” ifadelerini kullandı.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89