banner94

banner77

banner69

banner88

Nilüfer'in “En Güzel Bahçeleri” seçildi

En güzel fabrika bahçesi ödülü Ünver Group'un oldu.

GÜNDEM 30.06.2014, 17:06 30.06.2014, 17:06
Nilüfer'in “En Güzel Bahçeleri” seçildi
banner66
Nilüfer’de halkı çevre düzenlemesine özendirmek amacıyla başlatılarak geleneksel hale gelen "En güzel fabrika, ev ve site bahçesi" yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu. 

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl on beşincisi düzenlenerek 3 ayrı kategoride yapılan “En güzel fabrika, ev ve site bahçesi” yarışmasında Nilüfer’in en güzel bahçeleri ödüllendirildi. Uludağ Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkan Yard. Doç. Dr. Aysun Çelik, Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Dr. Sibel Özer, Peyzaj Mimarları Eylem Er, Ebru Tunç ve Ziraat Mühendisi Fikret Küçükbayraktar’dan oluşan jüri üyeleri Nilüfer’in en güzel bahçelerini seçmekte zorlandı.    

Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda, “En Güzel Fabrika Bahçesi” kategorisinde ilk sırayı Ünver Group Otomotiv alırken, ikinci May Fren Sistemleri, üçüncü ise Kametsan Metal İnş. oldu.

“En Güzel Site Bahçesi” kategorisinde ise Balat’ta bulunan Adress Balat Evleri Sitesi birinci, Özsehakent Sitesi ikinci, Dikencik Meşeli Bahçe Evleri Sitesi de üçüncü oldu. “En Güzel Ev Bahçesi” kategorisinde ise Bulgan Kaya’nın bahçesi birinciliğe layık görüldü.

Ödül törenlerinin ilki ‘En Güzel Fabrika Bahçesi’ seçilen Ünver Group Otomotiv de yapıldı. Dereceye girenlere ödül ve katılım belgeleri Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey tarafından verdi. Ünver Group Otomotiv fabrikasının bahçesinde düzenlenen törende konuşan Başkan Bozbey, “Biz sadece evlerin değil, apartmanların ya da sitelerin değil fabrikaların da bahçelerinin gerçekten yaşanabilir ortamlar olmasını istiyoruz. Bahçelerin düzenli olmasının çalışanların motivasyonunu arttıracağını düşünüyoruz. Sanayi denildiğinde çevreyi kirleten bir anlayışla karşılaşıyoruz. Ama bugün tam tersine çevreye katkı koyan, çevreyi koruyan bir fabrikanın bahçesindeyiz. Tüm fabrikaların ve işyerlerinin bahçelerinin aynı düzeyde olmasını bizim en büyük arzumuz, isteğimiz” dedi.

“En Güzel Fabrika Bahçesi” ödül töreninin ardından ikinci tören ise Adres Balat Evleri Sitesi’nde düzenlendi.  

Konuşmaların ardından kategorilerinde dereceye girenlere plaketleri verilirken, site ve fabrika bahçesi birincilerinin gönderlerine bayrak çekildi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
11°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89