banner94

banner77

banner69

banner88

Nilüfer Belediyesi İnşaat Fuarı’nda

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de 15. Bursa İnşaat ve 2. Rising City Gayrimenkul Fuar'ında yer aldı.

GÜNDEM 24.04.2017, 10:51 24.04.2017, 10:58
 Nilüfer Belediyesi İnşaat Fuarı’nda
banner66
Başkan Mustafa Bozbey, Bursa İnşaat Fuarı 2017’nin açılışına katıldı. Nilüfer Belediyesi’nin fuar alanında açtığı standı da gezen Başkan Bozbey, “Kurum olarak bu tür fuarlarda insana dair yapılan farklı ürünleri takip ederek, bunları kentimize kazandırıyoruz” dedi.

19-23 Nisan tarihleri arasında açık kalan fuarda, Nilüfer Belediyesi de stant açtı. Nilüfer Belediyesi standında belediyenin insan odakları hizmetleri ve projeleri tanıtıldı.

Şehir içi ve şehir dışından fuara gelen ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği Nilüfer Belediyesi standını, Başkan Mustafa Bozbey de, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Fırat Emiroğlu ile birlikte ziyaret etti.

Nilüfer Belediyesi olarak fuarları takip ettiklerini belirten Başkan Bozbey, “Yeni ve insana dair yapılan farklı ürünleri takip ederek, bunları kentimize kazandırıyoruz, kazandırmaya da devam edeceğiz. Fuar alanında açtığımız standımızda da Nilüfer Belediyesi’nin hem inşaat çalışmalarını hem de projelerini fuar ziyaretçileri ile paylaştık. Nilüfer Belediyesi, yapmış olduğu insan öncelikli hizmetlerle Türkiye’de bilinen bir kurum. Şehir dışından fuara gelen ziyaretçiler, standımızı gezerek Nilüfer Belediyesi’nin hizmet ve insan odaklı projelerini görme fırsatı buldu. Bu sayede Nilüfer’in farkını bir kez daha görmüş oldular” dedi.

İnşaat sektörünün Bursa’da önemli bir yeri olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Bu tarz fuarlar, hem gayrimenkule olan talep,  tanıtım nedeniyle artacak hem de Bursa’ya değer katacaktır. İnşaat ürünleri her geçen gün değişiyor, yenileniyor. Bunları takip etmek zorundayız. Özellikle de bu sektörde faaliyet gösterenlerin, inşaat ürünlerini takip ederek, kentsel yaşama destek olmalarını arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
14°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89