banner94

banner77

banner69

banner88

MMG Bursa Şubesi'nde kan değişimi

Mimar Mühendisler Grubu Bursa Şubesi’nde yapılan 6. Olağan Genel Kurul’da Rasim Serim oy birliği ile başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 02.03.2017, 15:31 02.03.2017, 16:44
MMG Bursa Şubesi'nde kan değişimi
banner66

MMG Bursa Şubesi’nin MÜSİAD Bursa Şubesi Dernek Merkezi’nde gerçekleştirilen 6. Olağan Genel Kurulu’na; Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, MMG Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kadem Ekşi, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses, Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, Bursa Gönüllü Kuruluşlar Platformu İcra Heyeti Başkanı Burhan Sayılgan, Bursagaz Genel Müdür Yardımcısı Şükrü Özden, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Hasan Bozan, Buski Genel Müdür Yardımcısı Talat Özen, Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürü Mustafa Bulut ve BOTAŞ Bursa Şube Müdürü Özkan Samuk’un yanı sıra çok sayıda MMG Bursa Şubesi üyesi katıldı.

Genel kurulun açılışında konuşan önceki dönem MMG Bursa Şubesi Başkanı Ali Yılmaz, “Bu çalışma döneminde başta yönetim kurulumuzda fedakarca maddi manevi desteklerini esirgemeyen başkan yardımcılarımıza, yönetim kurulu üyelerimize, Bursa şubemizin kuruluşunda öncülük eden ve organizasyonlarımızda desteğini esirgemeyen Mustafa Bayraktar ağabeyimize, Bursa şube sponsorlarımıza, mekanlarını bizlere tahsis eden MÜSİAD Bursa Şube Yönetim Kuruluna ve Başkanı Mustafa Gürses ağabeyimize, her programımızda bizleri yalnız bırakmayan sorumluluk bilincini son nefesine kadar sürdüren üye ve dostlarımıza çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ödünç, MMG Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Kadem Ekşi, MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses ve Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar’ın da birer selamlama konuşması yapmasının ardından 6. Olağan Genel Kurul’da, gelir-gider tablosu ile tahmini bütçe ve faaliyet raporlu okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

TEK LİSTE İLE SEÇİME GİDİLDİ

Raporların okunması ve oylanmasının ardından gidilen seçimde ise Rasim Serim, oy birliği ile MMG Bursa Şubesi’nin yeni başkanı seçildi.

Seçimin ardından bir teşekkür konuşması yapan Serim, “Bundan önceki dönemde çeşitli fedakarlıklarla görev yapmış Ali başkanımıza, yönetimine, teşekkür ederim. Gerçekten önemli görevleri yerine getirdiler. Bizlere ağır bir yük bıraktılar ama iyi de bir yol açtılar. Bizi bu göreve layık gören delegasyon ve tüm üyelerimize teşekkür ederim.

Bağımsız, adil, şeffaf ve katılımcı, bugünlerde çok ihtiyacımız olan iş ve meslek ahlakı bilincine sahiplik, insan haklarına ve çevreye saygılı, toplumun milli, manevi ve kültürel değerlerine sahip çıkan, bilgi ve eğitimin üstünlüğüne inanan, sürekli yenilik ve gelişime açık, toplam kalitenin bilincinde ve milletin hizmetinde topyekûn hareket edeceğiz. Mimar ve Mühendisler Grubu Bursa Şubesi yukarıda saydığım vizyon çerçevesinde çalışmalara devam edecektir” dedi.

MMG Bursa Şubesi’ndeki hizmet bayrağını daha da yukarıya taşımak adına var güçleriyle çalışacaklarını belirten Serim, “Arkadaşlarımızdan aldığımız zengin tecrübe ve birikimle MMG Bursa Şubesi olarak bu bayrağı daha ileriye taşıma inancı ve gayreti içerisinde olacağız. Bizde emekli olma diye bir şey yok. Bundan sonraki süreçte de görevi bırakan kardeşlerimizden, ağabeylerimizden desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Rasim Serim başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluştu:

“Alpaslan Şenocak, Özer Bursa, Gürkan Bilgin, Oktay Yılmaz, Aydın Özdemir, Kemal Gür,”



Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89