banner94

banner77

banner69

banner88

Mısırlı işadamları inşaat için Bursa’da

Yabancı yatırımcının ilgi odağı olan Nilüfer, Mısır iş dünyasının da gözbebeği oldu.

GÜNDEM 30.06.2014, 15:56 30.06.2014, 15:56
Mısırlı işadamları inşaat için Bursa’da
banner66

Geçtiğimiz günlerde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile görüşen Mısırlı işadamları ikinci kez ziyarette bulundu. Osama Farid Abdelkhalek başkanlığındaki Mısırlı iş adamı heyeti Başkan Bozbey’i makamında ziyaret ederek yatırım konusunda kararlı oldukları açıkladı.

Heyet adına konuşan İşadamı Abdelkhalek Soma’daki faciadan dolayı Başkan Bozbey’e taziye mesajını iletti. Abdelkhalek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu’yu da ziyaret ederek başsağlığı dilediklerini hatırlatarak, Türkiye’nin bu yaraları saracağından emin olduklarını  söyledi. Nilüfer’deki sosyal ve kültürel yaşamın kendilerini çok etkilediğini vurgulayan İşadamı Abdelkhalek, özellikle inşaat sektöründe yatırım yapmayı amaçladıklarını bildirdi. Çok sayıda uzman mimar ve mühendis kadrosuna sahip olduklarını tekrarlayan Mısırlı işadamı geniş bir bölgeye toplu konut alanları yapabileceklerini kaydetti. Mısırlı işadamı, Nilüfer’in gelişmesinde Başkan Bozbey’in büyük katkılarının olduğunu bildiklerini vurgulayarak kendisini tebrik etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuklara Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan kısa bir film izleten Bozbey, daha sonra ilçe hakkında teknik bilgi aktardı. Bozbey, Nilüfer’in her yıl nüfus olarak yüzde 7.3 oranında büyüdüğünü vurgulayarak, bunun Türkiye’de çok az örneğinin olduğunu kaydetti. Nilüfer’in sosyal, kültürel,   sanatsal, sportif alanlarda Türkiye’nin örnek bir kenti olduğunu söyleyen Bozbey, bu nedenle de özellikle aileler için bir çekim merkezi olduğunu söyledi. Başkan Bozbey, özellikle inşaat sektörünün gelişimine dikkat çekerek, yerli yatırımcının olduğu gibi yabancı yatırımcının da Nilüfer’e olan ilgisinden memnuniyet duyduklarını söyledi.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89