banner94

banner77

banner69

banner88

Mimarlık Günü’ne özel sergi

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri kapsamında, üyelerinin eserlerinden oluşan resim sergisini izlenime açtı.

GÜNDEM 08.10.2020, 01:24
Mimarlık Günü’ne özel sergi
banner66

Her yıl Ekim ayının ilk pazartesi günü, tüm dünyada kutlanan ‘Dünya Mimarlık Günü’nü, Mimarlar Odası Bursa Şubesi de düzenlediği etkinliklerle kutlamayı sürdürüyor. Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyelerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışı, Bursa Akademik Odalar Birliği Fuaye Alanı’nda Mimarlar Odası Bursa Şube Başkanı Şirin Rodoplu Şimşek, Yönetim Kurulu Üyeleri ve mimarların katılımıyla yapıldı.

Açılışta konuşan Başkan Şimşek, “Dünya Mimarlık Günü etkinlikleri kapsamında gurur duyduğumuz bir serginin açılışını yaptık. Bu yıl belirlenen ‘Daha İyi Bir Kentsel Geleceğe Doğru’ temasına istinaden biz mimarlar hem kendi alanımızda hem de farklı alanlarda üretmeye ve çalışmaya devam ediyoruz. Mimarlık Günümüz kutlu olsun” diye konuştu. Konuşmanın ardından Başkan Şimşek ve eser sahipleri hep birlikte kurdeleyi keserek serginin açılışını gerçekleştirdiler.

Serbest çalışmaların yer aldığı resim sergisi, 9 Ekim Cuma gününe kadar açık kalacak.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89