banner94

banner77

banner69

banner88

Mimarlar Odasından Dündar’a ziyaret

Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Şimşek ve Yönetim Kurulu üyeleri, Başkan Dündar’ı ziyaret etti.

GÜNDEM 18.11.2016, 15:19 18.11.2016, 16:23
Mimarlar Odasından Dündar’a ziyaret
banner66

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantıda, imarla ilgili konularda işbirliği hususları görüşüldü. Görüşmede söz alan Mimarlar Odası Başkanı Can Şimşek, yapıların ruhsat süreçlerinde belediyenin ilgili birimlerindeki sürece ilişkin önerilerini Başkan Dündar’la paylaştı.



Yakın zamanda ilan edilecek olan Çekirge Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması’nın da konuşulduğu toplantıda söz alan Can Şimşek; Bursa’da mimari alanda daha nitelikli işlerin ortaya çıkması için işbirliklerinin büyük önem taşıdığını ve proje yarışmalarının bu noktada kente katkı sağlayacağını belirtti. Yarışma konusunda belediyelerden gelecek her talebe açık olduklarını da ifade eden Şimşek, Osmangazi ve diğer Belediyelerle de bu hususta çalışmak istediklerini söyledi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ise, ruhsat, planlama gibi bölümlerde zaman kaybını ortadan kaldırmak için yeni bir sistem kurduklarını söyledi. Dündar, sorunların çözümüne yönelik her türlü işbirliği önerisine açık olduklarını da sözlerine ekledi.





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89