banner94

banner77

banner69

banner88

Mimarlar bayramda da bir arada

Mimarlar Odası üyeleri bayramlaşmada buluştu.

GÜNDEM 08.10.2014, 09:48 08.10.2014, 09:48
Mimarlar bayramda da bir arada
banner66
Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyeleri, Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde bayramlaşma töreninde buluştu. Her bayram olduğu gibi bu bayramda da bir araya gelerek bayramın coşkusunu ve birlikteliğini paylaşan Bursalı mimarlar, mimarlık mesleği ile ilgili güncel konuları da masaya yatırdılar.

Bursa Akademik Odalar Birliği’nde (BAOB) Mimarlar Odası Bursa Şubesi'nde gerçekleşen bayram kutlamasında Mimarlar Odası Bursa Şubesi Başkanı Can Şimşek ve yönetim kurulunun yanı sıra, odaya üye mimarlar da hazır bulundu.

Bayramlaşma töreninde tüm Türkiye’nin bayramını kutlayarak konuşmasına başlayan Can Şimşek, bayramın birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini diledi.

Bayramların barış ve huzur ortamı sağlama konusunda büyük etkisi olduğunu söyleyen Şimşek, “Bayramlar toplum içerisindeki dayanışma ve kaynaşmayı artırarak insanlar arasında huzur ve güven ortamları oluşturuyor. Bayramların birleştirici ve bütünleştirici etkisi umuyorum ki bugünden sonra daha da gün yüzüne çıkar. Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak, insanın insana zulüm etmediği ve çocukların ölmediği bir dünya diliyoruz” dedi.

Mimarlık mesleğine ve Bursa’ya değer sağlamak amacıyla birçok proje yürüttüklerini sözlerine ekleyen Can Şimşek, Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak, sağlıklı ve nitelikli mekânlar yaratmak için çalışmaya devam edecekleri mesajını verdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89