banner94

banner77

banner69

banner88

Membran Kapı Üretiminin Öncüsü 4DM

4 DM Dekorasyon Bursa'da membran kapı üretimiyle dikkat çekiyor.

GÜNDEM 11.07.2014, 08:59 11.07.2014, 08:59
Membran Kapı Üretiminin Öncüsü 4DM
banner66
Haber: N. Nuri Yavuz



Dayanıklılığı, kullanım rahatlığı ve gösterişli havasıyla inşaat sektöründe giderek yaygınlaşan Membran Kapı’nın Bursa'daki üretim öncülüğünü 4 DM Dekorasyon üstleniyor.

Dört ortaklı bir şirket yapısına sahip olan 4DM Dekorasyon, teknik potansiyeli ve personel gücüyle inşaat sektörünün dekorasyon ve mobilyadaki dayanıklılık, kullanışlılık ve tasarımsal zenginlik arayışını karşılayacak üretim kapasitesini bünyesinde bulunduruyor. Küçük Balıklı mevkiindeki 2 bin 500 m²’lik üretim tesisi, 45 personeli ve son teknoloji üretim hattı ile aylık 1500 kapı kapasitesine sahip olan 4 DM Dekorasyon, inşaat sektöründe müteahhitlerin kapı arayışını tüm ihtiyaçlarıyla karşılayacak bir şirket olarak göze çarpıyor.

Amerikan kapının aksine membran kapının dayanıklılık, kullanışlılık ve tasarımsal çeşitliliğe sahip olduğunu vurgulayan 4 DM Dekorasyon yöneticisi İsmail Tuna, “membran kapı özellikleri bakımından kullanıldığı projeye değer katacak niteliktedir. Piyasada da bu noktada bir arayış ve özlem vardı. Biz bu boşluğu görerek membran kapı üretimi için gerekli yatırımı yaptık ve önemli projelerde yer alıyoruz” şeklinde konuştu.

Hedefimizde Oteller Var

Kapının yanı sıra mutfak, banyo dolabı ve portmanto üretimi de yaptıklarını belirten İsmail Tuna, “iş geliştirme konusunda çalıştığımız mimarlar var. Ayrıca müşterinin tercihine göre de yaptığımız iş şekillenebiliyor. Bünyemizde bulundurduğumuz iş kollarının yanında otel konseptleri üzerine çalışma yapmayı hedefliyoruz. Şuan ki otel kapasitesinin Bursa için yeterli odluğunu düşünmüyorum ve bu açığın kapanacağını düşünerek bu alanda iş geliştirme yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yetişmiş Personele İhtiyaç Var

Son yıllarda her sektörde olduğu gibi mobilya sektöründe de yetişmiş personel sorunu yaşandığını belirten Tuna, “teknolojik ve makine parkuru olarak herhangi bir sorunumuz yok ama genel olarak mobilya sektörü personel sıkıntısı yaşıyor. Biz kendi içimizde staj için gelen öğrencileri eğitiyoruz. Bu noktada esnaf odalarından da gerekli ilgiyi seçim zamanları dışında göremiyoruz.  Piyasada iş var ama bu işi tamamlayacak personel yok. Sektörün yetişmiş kalifiye personele ihtiyacı var” dedi.

Membran Kapı Nedir?

Membran kapı, belirlenen tasarımın çizilmesi ve son teknoloji sistemler kullanılarak tasarımın MDF üzerine işlenmesi sonrasında membran adı verilen malzemenin sıcak baskı ile kapının üzerine kaplanmasıyla tamamlanıyor. Membran malzemesi, kalitesi, suya dayanıklılığı, kolay temizlenebilirliği, sınırsız tasarım imkânı ve birçok özelliğiyle inşaat sektöründeki nitelikli kapı arayışına cevap veriyor. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89