banner94

banner77

banner69

banner88

Konut ve Yapı Gazetesi 9 yaşında

“Yatırım Rehberiniz” sloganıyla hazırlanan Konut ve Yapı Gazetesi, başarılarla dolu 9 yılı geride bıraktı.

GÜNDEM 04.03.2020, 11:16 09.03.2020, 03:15
Konut ve Yapı Gazetesi 9 yaşında
banner66

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe; tasarımcılar, mimarlar, mühendisler, yapı malzemecileri, üreticiler, aracılık hizmeti verenler ile inşaat firmalarına ‘işe yarar ve değerli’ enformasyon üretmek, gayrimenkul alıcılarına, mekanlarını yenileyenlere ve yatırımcılara da ışık tutarak sektörün bilgi ağını oluşturan Konut ve Yapı Gazetesi, 9 yaşında…

“Yatırım Rehberiniz” sloganıyla sektörün sesi olan, iyi projeleri ve hizmetleri hedef kitleleriyle buluşturan gazetemizin kuruluş yıldönümü nedeniyle, tarafımıza iletilen kutlama mesajlarına teşekkür ediyoruz.

İşte Konut ve Yapı Gazetesi’ne gelen o kutlama mesajları

ALPİŞ GROUP YÖNETİM KURULU BAŞKANI SERTAÇ KARAALP:

“Ekonomimizin lokomotif sektörlerinden biri olan ve beraberindeki birçok alanı da etkileyen inşaat sektörünün gündemini tarafsız bir bakış açısıyla kamuoyuna aktaran Konut ve Yapı Gazetesi’nin 9. Yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Emeği geçen tüm arkadaşlarımı tebrik ediyor, Konut ve Yapı Gazetesi’nin ortaya koyduğu performansın uzun yıllar aynı başarıyla sürmesini temenni ediyorum.”

PROF. DR. ELİF KARAKURT TOSUN:

Konut ve Yapı Gazetesi olarak 9 yıldan beri bilfiil işin içerisindesiniz. Tüm aktörlerle etkileşim halindesiniz. Biz bölüm olarak da sizinle irtibat halindeyiz. Bu bağlantı noktalarını sağlamak açısından çok önemli bir görev üstleniyorsunuz. Bundan sonra daha geniş katılımlı olarak yapacağınız çalışmalarda kolaylıklar diliyorum.

AKYÜKSELEN İNŞAAT GENEL MÜDÜRÜ ŞEREF DEMİR:

“Konut yapı Gazetesi’nin 9’ncu yılını kutluyorum. Güçlü Türkiye’ye her alanda olduğu gibi basında da güçlü olması gerekir. Sektörümüze verdiğiniz destekten dolayı teşekkür eder, daha güçlü yolunuza devam etmenizi dilerim.”

ÖMER KUMOVA İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI ÖMER KUMOVA

“Konut ve Yapı Gazetesi bizim gazetemizdir. Bizim diyorum çünkü sektörümüzün gazetesi ve daha da sahiplenmeliyiz. Uzun yıllardır sektörde çok ciddi bir eksikliği kapatıyor gazetemiz. Biz hep beraber bu sektörün temsilcisiyiz ve beraber hareket ederek bu sektörü daha iyiye taşımalıyız. Daha iyiye taşıyalım derken de sizlerin yayınlarınız da çok önemli bu noktada. Sektörle ilgili çok farklı ve güzel haberleri bu mecradan öğreniyoruz. Bu anlamda sektörümüz için çok önemli bir yayınsınız ve başarılarınızın devamını diliyorum.”

MİMARLAR ODASI BURSA ŞUBESİ BAŞKANI ŞİRİN RODOPLU ŞİMŞEK:

“Sizin gazetenizi çok seviyor ve önemsiyoruz. Geçmişten bu yana bizlere yer verdiğiniz için gazetenizde, çok teşekkür ediyoruz. İşbirliğimiz yıllarca sürsün isteriz. Nice 9’lu yıllarınızın olmasını dileriz.”

İSMET AKÇA – AKCAN YAPI YÖNETİM KURULU BAŞKANI

İnşaat gibi oldukça hareketli bir sektörü başarıyla takip eden sektör ile ilgili doğru, güvenilir bir haber kaynağı olan ve bizlere rehberlik yaparak sağlıklı bir projeksiyon sunan Konut ve Yapı Gazetesi'nin başarılarının devamını dilerken, 9. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, yöneticilerini ve yayın kadrosunu üstün gayretlerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89