banner94

banner77

banner69

banner88

Kayapa'da inşaatlar devam ediyor

Kayapa Islah OSB'de 25 yeni fabrika inşaatı hızla yükseliyor...

GÜNDEM 26.07.2016, 11:17 26.07.2016, 11:17
Kayapa'da inşaatlar devam ediyor
banner66

2014 yılında ‘Islah’ ünvanını alarak Bursa’da bir ilke imza atan Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, yatırımcıları kendine çekiyor. Dönüşümün ardından bölgede, 1 yıl gibi kısa bir sürede başlayan 25 yeni fabrika inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 





Kayapa Islah Organize Sanayi Bölgesi, çok kısa bir süre içerisinde sanayicilerin gözdesi oldu. 2014 yılının son aylarında ‘Islah’ bayrağını Bursa’da ilk göndere çeken sanayi bölgesi olan Kayapa Islah OSB, süreçle birlikte modern sanayi inşaatlarıyla donanıyor. Otomotiv, makine, metal, tekstil,  kimya, geri dönüşüm, mobilya gibi çok yönlü tesislere sahip bölgede, son 1 yıl içerisinde 25 yeni sanayi tesisin inşaatı yükselmeye başladı.



KSİAD BAŞKANI TOY: YENİ FABRİKALARLA HEDEFİMİZE TAM YOL İLERLİYORUZ



Kayapa Sanayici ve İş Adamları Derneği (KSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Toy bölgede gerçekleştirilen yatırımların Bursa ekonomisi için sevindirici olduğunu dile getirirken, “Bölgemize yatırım yapan bütün sanayici ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz.  Bundan sonra hep birlikte hedeflerimize yürüyeceğimiz için şanslıyız. En kısa sürede de Islah OSB’den OSB statüsüne dönüşümüzü tamamlayıp Türkiye’ye örnek bir bölge olacağımızı şimdiden rahatlıkla söyleyebiliyorum” dedi.



KSİAD heyeti olarak gururlu olduklarını dile getiren Başkan Toy, “Hedeflerimize tam yol ilerliyoruz. Yeni yatırımlar görüldüğü üzere tüm hızıyla devam ediyor. Son 1 yılda 25 yeni yatırımcının bölgemizde inşaata başladı. Bunların toplamı 100 bin metrekareye karşılık geliyor. Bölgemizin her geçen gün biraz daha yıldızı parlıyor” şeklinde konuştu.



Kayapa Islah OSB’nin büyük hedefleri olduğunu vurgulayan Başkan Toy, şunları söyledi: “Bursa’daki sanayi bölgelerinin içinde iyi bir hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. En kısa zamanda bölgemizdeki diğer boş arsalarda da inşaatların yükselmesini istiyoruz. Aynı zamanda çevreci bir sanayi olma hedefimiz var. Tüm sanayicilerimiz bu konuda çok özverililer. KSİAD olarak çevreyi kirletmeyen bir sanayi olma konusunda iddialıyız.”





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89