banner94

banner77

banner69

banner88

Karaalp:25. yılımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz

ALPİŞ Group'tan Görkemli İftar Programı

GÜNDEM 29.05.2018, 13:59 29.05.2018, 14:08
Karaalp:25. yılımıza ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz
banner66
Lüks konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan ve büyük projeleri artarda gerçekleştiren AlpişGroup, paydaşları ve tedarikçileri ile çalışanlarını iftar programında buluşturdu.

AlpişGroup bünyesinde yer alan Tavacı Recep Usta’nın Tuana Balo Salonu’nda gerçekleşen ve Karaalp Ailesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar programında konuşan AlpişGroup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “25. yılımıza ulaşmış olmaktan mutluyuz” dedi.

Sektörlerinde öncü olmayı sürdürdüklerini sözlerine ekleyen AlpişGroup Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp, “Alpiş inşaatın sahipleri ben ve kardeşlerim olsak da firmamız çalışmaları ve sektördeki yeriyle artık Bursa’ya mâlolmuştur. Firmamızın başarısı paydaşlarımızdan tedarikçilerimize ve çalışanlarımıza kadar birlikte elde edilmiş bir başarıdır, herkesin payı vardır. 25 yılımıza ulaşmış olmaktan mutluyuz. Sektörümüzde öncü olmayı sürdürürken, planladığımız gibi projelerimizi teker teker gerçekleştiriyoruz ve gerek Bursalıların gerekse yurtdışı müşterilerimizin satışa sunduğumuz projelere ilgisinden çok memnunuz” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
25°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89