banner94

banner77

banner69

banner88

İşletmelerde Ada’m imzası

ADA’M Ortak Sağlık Güvenliği Birimi açıldı.

GÜNDEM 31.12.2013, 13:24 31.12.2013, 13:24
İşletmelerde Ada’m imzası
banner66
 ADA’M Ortak Sağlık Güvenliği Birimi açıldı.

Gerçekleşen törene, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in yanı sıra, ADA’M Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Genel Müdürü Mevhibe Mehtap Oğuz ve çok sayıda STK Temsilcileri hazır bulundu.

Açılışta konuşan ADA’M Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi Genel Müdürü Mevhibe Mehtap Oğuz, “Daha önce 15 yıl kadar çalıştığım firmadan ayrılınca, ailem neye güveniyorsun diye sordu. Bende kendime güvendiğimi söyledim. Şimdi bakıyorum da insanın önce kendine güvenmesi gerekiyormuş. Mart ayı itibariyle ADA’M Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimini faaliyete geçirdik ve bugün sizlerle açılışını yapmaktan gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise, “Globalleşen Dünya ile birlikte alışılagelmiş sistemlerde de değişiklikler oluyor. Bu değişikliklere ayak uydurabilmek adına bazı danışmanlık hizmetleri almak gerekiyor. Tam bu noktada danışmanlık şirketlerinin mutlak suretle büyük katkıları oluyor” dedi.  ADA’M Ortak Sağlık ve Güvenlik Biriminden hizmet alacak firmalara da başarılar dileyen Bozbey, “Böyle bir danışmanlık şirketini Bursa’ya kazandırdığı için Mevhibe Mehtap Oğuz’a teşekkür ediyorum ve hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde ifade etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in konuşmasının ardından Mevhibe Mehtap Oğuz, aile büyükleri ve Mustafa Bozbey kurdeleyi keserek açılışı gerçekleştirdiler.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89