banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat sektörüne Yönetmelik dopingi

İMSİAD'ın gündeme taşıdığı düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı.

GÜNDEM 16.11.2015, 17:00 16.11.2015, 17:00
İnşaat sektörüne Yönetmelik dopingi
banner66
İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD) Başkanı N.Ziya Mescioğlu,  Yeni Tip İmar Yönetmeliği’nde yapılan ve Resmi Gazete’de yayınlanan değişikliği değerlendirdi.

Değişiklik talebinin ilk kez İMSİAD tarafından dile getirildiğini vurgulayan Başkan Mescioğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın İdris Güllüce’yle bu yönetmeliğin değişikliğiyle ilgili bir toplantı düzenlemiştik. Toplantımızın akabinde yönetmelik değişikliğinin ivedilikle Resmi Gazete’de yayınlanması sektörümüz açısından çok olumlu bir gelişme.  Her ilin kendine özgü coğrafi özellikleri mevcut. Bundan dolayı Yeni Tip İmar yönetmeliğinde bir takım değişiklikler gerekiyordu. Bursamız ve ülkemiz için hayırlı olsun” dedi. 

Pashacasino 0cm 0cm 0.0001pt; line-height: 16.2pt; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">
Çabalarından dolayı Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’ye teşekkürlerini ileten N. Ziya Mescioğlu, “İnşaat, Türkiye’nin son yıllarda yakaladığı kalkınma atağında başrolü oynayan sektörlerden biri. İstihdamın lideri olan sektörümüz, artık kabına sığmamaktadır. Kentsel dönüşümle birlikte ülkemizi yeni baştan inşa edecek olan iş adamlarımızın sınırlarını belirlerken iyi düşünmemiz gerekiyor. Bizim amacımız hükümetin kurulmasının akabinde bakanımızla birlikte masaya oturup, inşaat sektörünün önünü açacak bir yönetmeliğin hazırlanmasına destek olmak olacak” ifadelerini kullandı.


 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
19°
kapalı
banner61
banner62
banner89