banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat fuarında Yıldırım rüzgarı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali fuarı ziyaret etti.

GÜNDEM 10.04.2016, 13:04 10.04.2016, 13:04
İnşaat fuarında Yıldırım rüzgarı
banner66

Kentsel dönüşüm hamlesi ile Yıldırım’ın yarınlarına yatırım yapan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, 14. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’na katılarak sektördeki yenilikleri yerinde inceledi.

14. Uluslararası Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknolojileri Fuarı’nı ziyaret eden Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, stantları ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yakından inceledi. Yıldırım Belediyesi’nin standında ilçenin çehresini değiştirecek vizyon projeleri hakkında katılımcıları bilgilendiren Başkan Edebali’ye, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı ve İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, eşlik etti. Projelerin sergilendiği standa katılımcıların yoğun ilgi gösterdiğini aktaran Başkan Edebali, özellikle Sular Vadisi Doğa Parkı Projesi ve Mevlana Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi maketleri büyük beğeni topladığını ifade etti.

Süperbahis alt="" />‘YILDIRIM, TÜRKİYE’NİN PARLAYAN YILDIZI OLACAK’

Kapsamlı kentsel dönüşüm projeleri ile Yıldırım’ı, Bursa’nın ve Türkiye’nin parlayan yıldızı haline getirmeyi hedeflediklerinin vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Yeni Yıldırım’ı inşa ederken, sektördeki yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından takip ediyoruz. İlçemizde yaşayan insanlarımız modern, sağlıklı ve güvenli konutlarda yaşamaları için inşa edilecek projelerde sektörün gelişimine kayıtsız kalmıyoruz. İnşaat sektöründe olan bitene göz yumarsanız, gerçekleştireceğiniz dönüşüm amacına ulaşamaz. Biz Yıldırım Belediyesi olarak, içinde bulunduğu çağa ayak uyduran yerel yönetim anlayışımızla, geleceğin Yıldırım’ını inşa edeceğiz. Bu anlamda inşaat sektörü dernekleri, odaları ve sektör temsilcileri ile dirsek temasını sürdüreceğiz” dedi.

‘GURUR DUYULACAK BİR ŞEHİR OLUŞTURUYORUZ’

İnşaat sektörünün alanında öncü firmalarının katıldığı fuarda Yıldırım Belediyesi vizyon projeleri hakkında bilgi veren Başkan İsmail Hakkı Edebali, “Fuarda Yıldırım’ın geleceğini kurtaracak projelerimiz firma temsilcilerinin ve ziyaretçilerinin büyük beğenisini topladı. Fiziksel dönüşüm ile hemşehrilerimize kalite standartları yüksek, güvenliği üst seviyede ve modern konutlar inşa ederken, dönüşümü tek taraflı düşünmüyoruz. Tematik parklarla Yıldırım’ın yeşiline yenilerini kazandırırken, bulunduğu bölgeler cazibe alanı haline gelecek. Öte yandan mahalle kültürünü ve değerlerimizi muhafaza edip, ekonomik alanlar, sosyal donatı alanları, yaşam merkezleri, spor merkezleri, meydanlar ve kültür merkezlerini Yıldırım’a kazandırarak, hemşehrilerimizin yaşamaktan gurur duyacağı bir şehir oluşturacağız” diye konuştu.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
hafif yağmur
banner61
banner62
banner92
banner89