banner94

banner77

banner69

banner88

İnşaat dünyası gelecekten umutlu

Bursa inşaat dünyasının önde gelen isimleri 1 Kasım seçimlerini değerlendirdi.

GÜNDEM 18.11.2015, 09:30 18.11.2015, 09:30
İnşaat dünyası gelecekten umutlu
banner66
Bursa Ticaret Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay başta olmak üzere Bursa inşaat dünyasının önde gelen işadamı ve dernek başkanları, 1 Kasım seçiminin ardından oluşan siyasi tabloyu değerlendirdi.  Değerlendirmelerde bulunan kurum ve kuruluşların temsilcileri, ülkenin uzun bir süredir seçim atmosferinde olduğunu artık ekonomik konuların ön planda tutulması konusuna vurgu yaptılar.

 

İbrahim Burkay

Yapılan seçimlerin Türkiye için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Seçimlerden tek başına iktidar olarak çıkma başarısını gösteren AK Parti ile birlikte TBMM’de temsil edilmeye hak kazan tüm siyasi partilerimizi ve milletvekillerimizi kutluyorum. Milletimiz demokratik iradesini ortaya koymuştur. Artık hepimiz için birinci gündem maddesi ekonomi olmalı ve milletçe yeniden kalkınma hedeflerimize odaklanmalıyız. En kısa sürede kurulmasını arzu ettiğimiz hükümetimizden ve tüm siyasi partilerimizden seçim yorgunu olan milletimizin umudunu ve moralini güçlendirecek adımları bir an evvel atmasını bekliyoruz.

Yusuf Aydın Eskibozkurt

Öncelikle 1 Kasım seçimlerinin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum.7 Haziran sonuçlarından sonra yaşanan olumsuz bir takım süreçlerin bu seçim sonuçları ile son bulacağı düşüncesindeyim. 5 ay gibi kısa bir sürede tekrar sandık başına giden ülkemizin, seçim sandığından istikrar çıkardığını görüyoruz.  Bu sonucun ülkemizde huzur ve istikrarın tesisi için önemli bir fırsat olduğuna inanıyorum. Parlamentoya ve kurulacak yeni Hükümete, memlekete hizmet yolunda büyük görev düşüyor. Hükümetin kapsayıcı ve uzlaştırıcı bir üslupla Türkiye’yi ileriye taşıyacak bir kalkınma sürecini başlatmasını temenni ediyoruz.

Slot Oyunları background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Namık Ziya Mescioğlu

1 Kasım seçiminin sonuçlarının ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederim. Bu sonuçların, piyasalara olumlu yansımaları olacağını düşünüyorum. Herkesin malumu olduğu üzere uzunca bir süredir siyaset konuşuyorduk. Dün gecenin ardından artık birinci önceliğimizin ekonomi olmalıdır. Kurulacak hükümet tarafından ekonomiyi canlandıracak adımların biran önce atılmasını bekliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle seçimin sonuçlarının ülkemiz ve milletimiz adına hayırlar getirmesini dilerim.

Alpiş Group Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Karaalp:

1 Kasım seçimleri sonrasında sandıktan tek başına bir siyasi partinin iktidar olarak çıkmasının ülkemizin geleceği açısından oldukça önemli bir sonuç olduğunu düşünüyorum. 7 Haziran sonrasında ekonominin, siyasi belirsizlikten dolayı çalkantılı bir döneme girmesi, biz işadamlarını da olumsuz etkiledi. Ben sandıktan istikrar sonucunun çıkmasının ekonomide kaybolan güveni yeniden temin edeceğine inanıyorum.

BTSO İnşaat Sektör Konseyi Başkanı Ali Tuğcu:

Seçim sonuçlarının Türkiye ekonomisine tekrardan bir ivme kazandıracağını umuyorum. Sandıktan tek parti iktidarı çıkmasının siyasi ve ekonomik istikrar adına olumlu bir gelişme olduğunu söylemek mümkün. İş adamları olarak bizler gerekli reformların bir an önce yapılması ve sektörümüzün eski canlılığına kavuşmasını bekliyoruz.

 

 

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89