banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD'tan geleceğe yatırım

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği, geleceğin mühendislerini sahaya çıkarıyor.

GÜNDEM 07.03.2016, 10:56 07.03.2016, 10:56
İMSİAD'tan geleceğe yatırım
banner66

Uludağ Üniversitesi ile imzaladığı protokol kapsamında inşaat mühendisliği fakültesi öğrencilerini sahaya çıkarmaya devam eden İMSİAD, öğrencilerin teknik bilgilerini pratikle de harmanlamasına yardımcı oluyor. Bu bağlamda İMSİAD organizasyonu ile Karadeniz İskele’yi ziyaret eden geleceğin inşaat mühendisleri, yeni nesil iskeleleri yakından görme fırsatı yakaladı.

Karadeniz İskele’nin imalat fabrikası ve uygulama alanlarını gezen öğrenciler, sektördeki yenilikleri de yerinde incelediler.

Öğrencileri imalat fabrikasında karşılayan Karadeniz İskele Yönetim Kurulu Başkanı Osman Kalaycı, firmanın çalışmaları ile ilgili detaylı bilgiler verdi.

Karadeniz İskele olarak uluslar arası düzeyde çalışmalar yürüttüklerinin altını çizen Kalaycı, “Firma olarak uluslar arası düzeyde iskele yapıyoruz. Türkiye’nin en önemli inşaat şirketlerine taşeronluk yapan firmamız, yeni nesil iskeleleriyle dünyanın birçok yerine de hizmet veriyor” dedi.

Türkiye’de TSE belgesine sahip olan tek çift kabinli iskeleyi ürettiklerini de kaydeden Osman Kalaycı, bu iskelelerin bakımlarını ve montajlarını kendilerinin yaptıklarını söyledi.

 Ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden UÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi öğrencileri ise, bu organizasyonu düzenleyen İMSİAD’a teşekkür etti. 





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
24°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89