banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD'dan üyelerine destek

İMSİAD, 'Blok ve Mermer Fuarı'nda stant açan üyelerini ziyaret etti.

GÜNDEM 07.11.2016, 10:18 07.11.2016, 11:22
İMSİAD'dan üyelerine destek
banner66

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır beraberindeki heyetle bu yıl 2. düzenlenen ‘Bursa Blok ve Mermer Fuarı’nı ziyaret etti.

İMSİAD YK Başkanı Adil Gökçadır önderliğinde gerçekleşen ziyarette stantları gezen heyet katılımcılara hayırlı olsun dileklerini iletti. Aynı zamanda İMSİAD üyesi olan Efendioğlu Mermer ve Yüce Marble’nin stantlarına da ziyarette bulunan heyet, firma sahipleriyle fuarı ve sektörü değerlendirdi.

Efendioğlu Mermer YK Başkanı Erol Efendioğlu ve Yüce Marble YK Başkanı Erol Yüce’yi stantlarında ziyaret eden İMSİAD YK Başkanı Adil Gökçadır, böyle bir fuarı Bursa’ya kazandıranlara teşekkür etti. Ziyaretlerden mutluluk duyduklarını belirten üyeler ise İMSİAD’ı yanlarında hissetmenin kendilerine güç kattığını söyledi.

BURSA FUARCILIK ANLAMINDA AŞAMA KAYDETTİ

Fuarla ilgili değerlendirmelere bulunan İMSİAD YK Başkanı Adil Gökçadır, Bursa’nın fuarcılık konusunda son dönemlerde büyük atılımlar gerçekleştirdiğini belirtti. Fuarlar ile birlikte bazı sektörlerin hareketlilik kazandığını ifade eden Gökçadır,  böylece Bursa ekonomisinin de canlandığının altını çizdi.

Sektör temsilcilerinin, yaptığı çalışmaları takdirle karşıladığını belirten Gökçadır, “Bursa bünyesinde çok önemli firmaları barındıran, ekonomik anlamda ülkesine katkılar sağlayan önemli bir şehir. Son dönemlerde fuarcılık anlamında da oldukça ileri gittiğimizi görüyoruz. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor. Büyük sektörler, üretimlerini en güzel şekilde pazarlayabilmek için çeşitli yollar deniyor. Bunların başında da fuarlar geliyor. Bizlerde bugün bu önemli fuarda yer alan üyelerimizi ziyaret ederek onlara destek olmak istedik” dedi.

Gökçadır ziyaretlerinin ardından Efendioğlu Mermer YK Başkanı Erol Efendioğlu ve Yüce Marble YK Başkanı Erol Yüce’ye plaket takdim etti.





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89