banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD’dan Emniyet Müdürü’ne ziyaret

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) Başkanı Mustafa Andıç, İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 08.05.2020, 21:32
İMSİAD’dan Emniyet Müdürü’ne ziyaret
banner66

Ziyarette Nilüfer’in yeni gelişim bölgelerinden olan Kayapa ve Balkan mahallelerinde polis noktası oluşturulması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ve Başkan Yardımcısı Mehmet Kurt, Bursa İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan’la, İzmir Yolu üzerindeki Bursa İl Emniyet Müdürlüğü’ndeki makamında bir araya geldi.

Hem Koronavirüs salgını emniyet teşkilatı tarafından yürütülen çalışmaların hem de gündeme ilişkin diğer konuların görüşüldüğü ziyarette, Nilüfer’in yeni gelişim bölgelerinden olan Kayapa ve Balkan mahallelerinde polis noktası oluşturulması konusu da masaya yatırıldı.

Müdür Tacettin Aslan’a kabulü için teşekkür eden İMSİAD Başkanı Andıç, Kayapa ve Balkan mahallerinin gelecek günlerde daha fazla nüfusun yaşayacağı mahalleler olduğunu, bu nedenle mahaller ve çevresindeki asayiş olaylarının kontrolü noktasında oluşturulacak olan polis merkezinin önemli bir vazife göreceğini dile getirdi. Andıç, “Bu iki mahallenin gelecek projeksiyonunda 200 bin kişinin yaşanacağı öngörülüyor. Biz de burada üretim yapan üyelerimizin sesi olarak bir nokta oluşturulmasında fayda olacağını dile getiriyoruz. Noktanın fiziki imkanlarının oluşturulmasında biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan da ziyaretten dolayı İMSİAD Başkanı Andıç ve Başkan Yardımcısı Kurt’a teşekkür ederken, polis noktasının oluşturulması için çalışmalara en kısa zamanda çalışmalara başlanacağını söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
23°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89