banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD'dan bir protokol daha

İMSİAD ile BURFAŞ protokol imzaladı.

GÜNDEM 01.10.2014, 17:17 01.10.2014, 17:17
İMSİAD'dan bir protokol daha
banner66
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ile Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden BURFAŞ arasında imzalanan protokol, inşaat müteahhitlerinin BURFAŞ’ın sosyal tesislerinden indirimli faydalanabilmesini sağlıyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da sosyal sorumluluk bilinciyle çalışmalarını yürüten önemli şirketlerinden biri olan BURFAŞ, Bursalılara sunduğu ayrıcalıklara her geçen gün yenilerini ekliyor. Bu kapsamda BURFAŞ ile İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) arasında da önemli bir protokole imzalar atıldı. Dobruca Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen imza törenine, Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy ve İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ile İMSİAD Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Atilla Ödünç, hem Büyükşehir Belediyesi adına hem de İMSİAD üyesi olarak katıldığı toplantının önemine işaret ederek, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’da her alanda halkın mutluluğunu hedefleyen faaliyetler gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Özverili hizmetler

BURFAŞ Genel Müdürü Muhammet Gümüşsoy, protokol öncesinde BURFAŞ hakkında bir sunum yaparak çalışmalarını tanıttı. Bursa’da dinamik bir hizmet anlayışıyla ve özveriyle çalıştıklarını ifade eden Gümüşsoy, “BURFAŞ olarak üç önemli hedefimiz var. Kentin farklı noktalarında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin varlığını hissettirmek, vatandaşlarımıza yeni hizmet alanları oluşturmak ve kaliteyle fiyat rekabetini bir standarda bağlayarak Bursalıların memnuniyetine odaklı hizmet etmek, yol haritamızın temellerini oluşturuyor” dedi.

İmzalanan protokolle, inşaat müteahhitlerinin isimlerine özel numaralandırılmış kartlar verileceğini belirten Gümüşsoy, üyelerin de bu kartlarla BURFAŞ tesislerinden indirimli olarak faydalanabileceğini vurguladı.

Büyükşehir’e teşekkür 

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu ise BURFAŞ’ın şehrin hem ekonomik hem de kültürel kazanımlarına yönelik ciddi çalışmalar yaptığını söyledi. İMSİAD olarak üyelerinin iş hayatına olumlu yönde etki eden çalışmalar gerçekleştirdiklerini anlatan Mescioğlu, “BURFAŞ ile imzaladığımız bu protokol ile İMSİAD üyesi herkes BURFAŞ tesislerinden indirimli olarak yararlanabilecek. İMSİAD üyelerinin potansiyeli değerlendirildiğinde, bu protokolle hem üyelerimizin hem de şehrimizin kazanacağı aşikârdır. Çünkü yemekli iş toplantıları başta olmak üzere şehir dışından gelen misafirlerin ağırlandığı toplantılar da üyelerimizin doğal mesai akışında yer alıyor. Bundan sonra üyelerimizin bu toplantıları, BURFAŞ’ın kaliteli hizmet anlayışı çatısı altında gerçekleştireceğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.



Mescioğlu, protokolden dolayı çok mutlu olduğunu da sözlerine ekleyerek, Büyükşehir Belediyesi ve BURFAŞ’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından BURFAŞ ve İMSİAD’ı ortak projede buluşturan imzalar alkışlarla atıldı. Tören, günün anısına hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner89