banner94

banner77

banner69

banner88

İmsiad'da başkan Gökçadır

Kurucu Başkan Gökçadır, oy birliğiyle başkanlığa seçildi.

GÜNDEM 05.09.2016, 08:38 05.09.2016, 08:45
İmsiad'da başkan Gökçadır
banner66
İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (İMSİAD) Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa oy birliğiyle Kurucu Başkan Adil Gökçadır seçildi.



İMSİAD Genel Kurul Toplantısı Ördekli Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığını Rasim Yılmaz’ın yaptığı ve tek listeyle gidilen genel kurulda Adil Gökçadır oybirliğiyle başkan seçildi. Genel Kurul’da konuşan Gökçadır, tüm üyelere teşekkür etti.

Görevine layık olmak için elinden geleni yapacaklarını dile getiren Gökçadır, “Yeni dönemde derneğimiz kuruluş felsefesiyle belirlediğimiz ve daha önce de defalarca şahsen açıkladığım hedefler doğrultusunda toplum menfaatleri adına çalışmalarını özveriyle devam edecektir” dedi.

İMSİAD’ın bütün siyasi partilere eşit mesafede duracağını belirten Gökçadır, kuruluştan bu yana ‘Yaşam, Daha Kalitesini Hak Ediyor’ sloganıyla hareket ettiklerini söyledi.

İMSİAD çatısı altındaki bütün üyelerin bu sloganı yaşayacak ve yaşatmaya çalışacağını ifade eden Gökçadır, şöyle devam etti: “Ülkemizde müteahhitlik mesleğine yakıştırılan haksız imaj problemi İMSİAD ile çözüme ulaşmalıdır. Şahsen birlikte hareket etmek ve birlikte bir artı bir gücümüzü üç hatta dört yapacak ticari bir oluşum ortaya çıkarabilmeye ve önemli daha birçok konuda arkadaşlarımla birlikte başarılı çalışmalar gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bu dönemde komite çalışmaları ön planda olacak. Komitelerde tüm arkadaşlarımızdan yardım istenecek ve komite çalışmaları mutlaka değerlendirilecektir.”

Bursa’yı daha yaşanılır bir kent haline getirmek için üstlerine düşen görevi yerine getireceklerini kaydeden Gökçadır, “Gerekirse tüm dünyayı gezecek, herkesin yaşamını göreceğiz. İnşallah hep birlikte tüm ülkemize örnek olacak bir STK olacağız. Birlik ve beraberlik içinde olmayı başardığımızda inanıp çalışmak bütün bunlar için yeterli olacaktır” ifadelerini kullandı.

İMSİAD’ın yeni yönetim kurulu; Adil Gökçadır, Atilla Ödünç, Mustafa Andıç, Mehmet Altınışık, Serkan Savu, Ahmet Tahtalı, Murat Evke, Gürol Ferik, Hüseyin Kul,  Burak Coşkun, İlyas Gökhan Kalaycıoğlu isimlerinden oluştu. Yedek üyeliklere ise Ahmet Atış, Kemal Bilim, Şükrü Merdim, Nejat Baysan, Naim Dayı, İzzet Şenocak, İbrahim Alagöz, Mahmut Dursun Kahveci, Sait Kasapoğlu, Yener Bulut ve İsmail Aktaş olarak belirlendi.

Denetim Kuruluna Rasim Yılmaz, Gürcan Yılmaz, Metin Bulat seçilirken yedek üyeliklere Fazıl Güneş, İsmail Yıldız, Şeref Öztürk getirildi. Disiplin Kurulu asil üyelikleri Fethi Resuloğlu ve Yasin Sağer, yedek üyelikleri ise Tarık Akman ve Mevlüt Haki isimlerinden oluştu. Danışma Kurulu’nda da Ali Ferruh Nayman ve İhsan Yüce isimleri yer aldı.







Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89