banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD ve Bursa Çimento sektörü değerlendirdi

İMSİAD, kurumsal ziyaretler kapsamında Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli ile bir araya geldi.

GÜNDEM 13.09.2018, 11:09 13.09.2018, 11:12
İMSİAD ve Bursa Çimento sektörü değerlendirdi
banner66

İnşaat sektörünün gelişmesi için her platformda elini taşın altına koyan İMSİAD, gerçekleştirdiği çalışmalar ve açıklamalarla sektörün sözcüsü konumunda yer alırken, ilgili sektör temsilcileriyle yaptığı istişarelerle de sorunları ve mevcut durumu analiz ediyor. Bu kapsamda sektörün önemli firmalarının yöneticilerini ziyaret eden İMSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri, son olarak Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli ile bir araya gelerek sektörel ve ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.

İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç ziyarette, Bursa inşaat sektörünün çatı örgütü olan İMSİAD’ın sektöre katkı verebilecek tüm kurumlarla yakın ilişki içerisinde olduğunu, şehrin diğer dinamikleriyle de iletişimini her daim güçlü tutmaya özen gösterdiğini ifade etti.

“YERLİ VE MİLLİ OLMAYA HER DAİM ÖNEM VERİYORUZ”

Bursa Çimento gibi alanında önemli bir firmanın bu kentte olmasından gurur duyduklarını belirten Andıç, “Yerli ve milli olmaya biz her daim çok önem veriyoruz. Üyelerimizi kurulduğumuz günden bu yana, ülkemizin önde gelen inşaat sanayicisi yerli firmalarına götürüp,onları yerli firmaları tercih etmeleri için motive etmeye ve vizyonlarını daha da geliştirmeye gayret gösteriyoruz. Son dönemde yerli ve millileşmenin önemi bir kez daha anlaşıldı. O yüzden yerli üreticilerimize daha çok destek olmalıyız. Sektörümüzün en önemli unsurlarından biri olançimento konusunda, alanında ülkemizin önde gelen firmalarından biri olan Bursa Çimento da bunlardan biri. Umarım yakın zamanda da kendileriyle sektörümüz ve Bursamız için iş birliği konusunda daha somut adımlar atacağız” dedi.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Bursa Çimento Genel Müdürü Osman Nemli, İMSİAD’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ve başarılı bulduğunu söyledi. Kurumla ilgili İMSİAD heyetini bilgilendiren Nemli, günlük malzeme ve mamulsirkülasyonlarının 10 bin ton civarı olduğunu ifade etti. Sektörün gelişmesine adına birlikte hareket etmenin önemli olduğuna vurgu yapan Nemli, iş birliklerine hazır olduklarının da altını çizdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
açık
banner61
banner62
banner92
banner89