banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD üyeleri Camex Cam tesisini gezdi

İMSİAD'da yeni dönemin ilk 'Sanayici - Müteahhit Buluşması' gerçekleşti.

GÜNDEM 21.02.2018, 09:53 20.01.2024, 11:19
İMSİAD üyeleri Camex Cam tesisini gezdi
banner66

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) tarafından organize edilen “Sanayici-Müteahhit Buluşmaları” kaldığı yerden devam ediyor. Yeni dönemin ilk buluşması ise Camex Cam’a olurken, İMSİAD üyeleri, tesis ziyaretinde cam üretimi ve işlenmesi hakkında bilgiler aldı.

İMSİAD’da geçtiğimiz dönemlerde başlayan “Sanayici-Müteahhit Buluşmaları” Mustafa Andıç’ınbaşkanlığı döneminde de kaldığı yerden devam ediyor.İMSİAD’dayapılan genel kurulun ardından oluşan yeni yönetimin ilk Sanayici-Müteahhit Buluşması, Camex Cam İşleme fabrikasına oldu.

Yaklaşık 100 üyenin katıldığı ziyarette konuşan İMSİAD Başkanı Andıç, “Kaynaşmanın, bir arada olmanın önemi gün geçtikçe artmaktadır. Ancak takdir ederseniz ki kaynaşmayı taçlandıracak olan da birbirimiz arasında yapacağımız ticarettir. Bu çerçevede düzenlediğimiz ‘Sanayici Müteahhit Buluşmaları’mızla, sanayici üyelerimizle müteahhit üyelerimizi daha da kaynaştırmayı amaçlıyoruz” dedi.

23Nisan’da Katar’a gidiyorlar

Yeni dönemin ilk yurtdışı fuar organizasyonunun 23 Nisan’da yapacaklarını hatırlatan Andıç, “Satışlarımızı artırmak en önemli konuların arasında geliyor. Bu çerçevede Bursa’mızaönemli ilgi olabileceğini düşündüğümüz Katar’da, 23-25 Nisan tarihleri arasındaki Cityscape Katar Fuarı’na katılacağız. Siz değerli üyelerimizle orada Bursa’yı en iyi şekilde tanıtacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Mustafa Andıç’ın ardından konuşan Camex Cam İşleme Fabrikası Müdürü Onur Arslan da fabrika ve yapılan üretimlerle ilgili bilgiler verdi. Arslan, Camex’in, camın kalitesini ve yeniliklerini, daha estetik mekanlarda sunmayı hedeflediğini ve müşteri memnuniyetini ile güvenini esas aldıklarını söyledi.

Arslan’ın yaptığı açıklamaların ardından İMSİAD üyeleri üretim ve işleme tesisinde incelemelerde bulundu.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
az bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89