banner94

banner77

banner69

banner88

İMSİAD 39. Yapı Yaşam Fuarı'nda

İMSİAD Başkanı Mescioğlu: Vizyon kazandıran çalışmalarımız devam edecek.

GÜNDEM 18.05.2016, 17:04 18.05.2016, 17:04
İMSİAD 39. Yapı Yaşam Fuarı'nda
banner66

İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri Derneği (İMSİAD),  39. Yapı Fuarı’nda (Turkeybuild İstanbul) 6 üyesi katılımcı olarak yer alırken, 60 üyesiyle de fuara çıkarma yaptı.

10-14 Mayıs 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi’nde düzenlenen ve dünya genelinde yapı sektörünün buluşma noktası olarak gösterilen 39. Yapı Fuarı’na İMSİAD damga vurdu. İMSİAD, 60 üyesiyle Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarını ziyaret ederek sektörde gelişen teknolojiyi yerinde inceleme fırsatı buldu. Ulusal ve uluslararası alanda sektörün önemli firmalarıyla da bire bir görüşmeler gerçekleştiren İMSİAD üyesi iş adamları gelecekteki işbirliklerinin önünü açtı.

Ayrıca, Balkanlar, Doğu Avrupa, Orta Asya, Ortadoğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarında İMSİAD üyesi 6 firma gövde gösterisi yaptı. Kahveci Parke, Epsa, Efendioğlu Mermer, Karadeniz İskele, Can Aliminyum ve Hafale fuarda yer alarak son teknoloji ürünlerini dünya pazarına sundu.

MESCİOĞLU:  BURSA ADINA FARK OLUŞTURDUK

Fuarla ilgili değerlendirmelerde bulunan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ziya Mescioğlu, dünyanın en büyük 5 yapı fuarı arasında gösterilen 39. Yapı Fuarı’nda 6 katılımcıyla yer almalarının gurur verici bir tablo olduğunu dile getirdi. Hem katılımcı hem de ziyaretçi sayısıyla Bursa adına fark oluşturduklarını dile getiren Mescioğlu, “Son teknoloji ürünleri, firmaların inovasyon çalışmalarını yerinde gördük. Ayrıca üyelerimizin stantlarını da gezerek manevi destek sağladık. Sektörümüz adına çok önemli bir fuar ziyareti gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerimizin Bursa ekonomisine artı değer olarak dönmesini görmek hepimiz için sevindirici” ifadelerini kullandı. Mescioğlu, önümüzdeki günlerde de Bursa’da inşaat sektörüne vizyon kazandıran çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

TUĞCU: BURSALI FİRMALARIMIZ İNOVATİF ÜRÜNLERİYLE ÖN PLANDA

İMSİAD Yüksek Danışma Kurulu Üyesi Ali Tuğcu da, dünyanın en önemli fuarlarını ziyaret ederek yenilikleri yakından takip ettiklerini dile getirdi.  39. Yapı Fuarı’na katılan Bursalı firmaları da daha yakından tanımak ve destek olmak amacıyla ziyaret ettiklerini aktaran Tuğcu, “Arkadaşlarımız fuardan oldukça memnun kaldı. Tanıtım ve iş bağlantıları açısından olumlu bir ziyaret oldu. Kendi işimizle önemli gördüğümüz firmaları ziyaret etme şansı yakaladık. İnşaat sektörünün gittikçe ileri seviyelere çıktığını ve kalitesinin arttığını gözlemledik. Bursa, yapı sektörünü sürekli takip ediyor. Bursalı firmalarımız da inovatif ürünleriyle ön planda olduğunu burada da gördük. Sektörümüzle ilgili yenilikleri takip etmek için gerek yurt içi gerek yurt dışı fuar ziyaretlerini sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.

ÖZDEMİR: VİZYONUMUZU GELİŞTİRECEK ETKİNLİKLER İÇERİSİNDEYİZ

İstanbul 39. Yapı Yaşam Fuarı’nın sektörel açıdan genel hatları itibariyle verimli bir organizasyon olduğunu söyleyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nurcan Özdemir de yıllardır istikrarlı bir şekilde yapılan fuarın ulusal ve uluslararası düzeyde gövde gösterisi yapan markalar için önemli bir fırsat olduğunu dile getirdi. Bu furada EPSA olarak ilk defa katıldıklarına dikkat çeken Özdemir, şöyle devam etti: “Bu fuarda beklentilerimizin üzerinde bir ilgiyle karşılaşmak bizi fazlasıyla sevindirdi. EPSA olarak küresel bir marka olma vizyonuyla hareket ediyoruz ve bu vizyonumuza katkı yapacak her türlü organizasyonun içerisinde yer alıyoruz. 39. Uluslararası Yapı ve Yaşam Fuarı bu açıdan kendimizi sınadığımız ve başarılı bir şekilde üstesinden geldiğimiz bir organizasyon oldu.”

GÜNEŞ: ÜRETİCİLER PRATİK ÜRÜN GELİŞTİRME EĞİLİMİNDE

İMSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şinasi Güneş de fuara 60 kişilik bir heyetle çıkarma yaptıklarını aktardı. Bursalı katılımcı üyeleri ziyarete öncelik verdiklerini söyleyen Güneş, şöyle konuştu: “Yatan aslandan gezen tilki daha iyidir felsefesiyle hareket ediyoruz.  Faydalı bir ziyaret oldu. Fuarda teknolojik ve ergonomik tasarımları inceleme şansı yakaladık.  Üretici sektörlerin geleceğe dönük daha küçük yaşam alanlarında pratik ürün geliştirilmeleri eğiliminde olduklarını gördük. Bu da zannediyorum artarak devam edecek. Arsaların fiyatlarının giderek yükselmesi  gibi nedenlerle küçük alanların verimli kullanılmasını sağlayacak tasarımlar ön plana çıkıyor.”





 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
18°
kapalı
banner61
banner62
banner89