banner94

banner77

banner69

banner88

İmo'dan sertifika töreni

İMO Bursa Şubesi’nin, yeni mezun olan üyelere ve inşaat mühendisliği bölümü son sınıf öğrencilerine yönelik düzenlediği Mesleğe Hazırlık Kursu’nu başarıyla tamamlayan 65 katılımcı sertifikalarını aldı.

GÜNDEM 09.11.2015, 14:01 09.11.2015, 14:01
İmo'dan sertifika töreni
banner66
İMO Bursa Şubesi’nin BAOB Yerleşkesi’ndeki hizmet binasında gerçekleştirilen Mesleğe Hazırlık Kursu,  İnşaat Mühendisi Zeynep Aksangür tarafından verilen Statik Proje Çizimlerinde Bilgisayar Kullanımı eğitimi ile sona erdi. Yeni mezun üyeler ve son sınıf öğrencilerinin katıldığı kursta katılımcılar için iki hafta boyunca proje eğitimi, geoteknik, şantiyede iş güvenliği ve iş sağlığı seminerleri, proje okuma-düzenleme, metraj- hakkediş hazırlama eğitimleri ve söyleşiler düzenlendi. 

Kursun tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen sertifika töreninde konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Basri Akyıldız,  kursunu hayat geçmesini sağlayan ve eğitimlere destek çalışma grubuna teşekkür etti. Genç inşaat mühendislerini ve mühendis adaylarını böyle bir kursta bir arada görmekten mutlu olduğunu belirten Akyıldız, şantiyede çalışacak ve statik proje çizecek mühendislerin kursun faydalarını iş hayatında göreceğini söyledi. Başkan Akyıldız, kendilerinin mesleğe hazırlık için böyle bir eğitim alma fırsatı bulamadığını anlatarak, “İMO Bursa Şubesi olarak üyelerimizin ve genç mühendis adaylarının meslek hayatlarında yararlanacağı, mesleki ve teknik gelişimlerini sağlayacağı kursları düzenlemeye devam edeceğiz” dedi.

Kursa devamlılığı sağlayarak sertifika almaya hak kazanan 65 kursiyere başarılar dileyene Akyıldız, eğitmenlere ve katılımcılara sertifikalarını  verdi.

 Sertifika törenine İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Söylemez, Yavuz Bahadır Aksoy ve Şube Sekreteri Ayşegül Kebir’de  katıldı.





Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
16°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89