banner94

banner77

banner69

banner88

İMO'dan BTÜ'ye ziyaret

İMO Bursa Şubesi Başkanı Albayrak: Üniversiteler ile işbirliğine hazırız.

GÜNDEM 30.11.2016, 12:15 30.11.2016, 13:18
İMO'dan BTÜ'ye ziyaret
banner66
İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı görevine atanan Doç. Dr. İlker Fatih Kara’ya tebrik ziyaretinde bulundu.



BTÜ inşaat Mühendisliği Bölümü’nü ziyaret eden İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Mustafa Er, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ayşe Asena Dişbudak ve Şube Sekreteri Ayşegül Kebir, akademisyenler ile bir araya geldi.



BTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Fatih Kara’ya yeni görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu üniversite oda işbirliği ile yapılabilecek çalışmaları ele aldı.



“YENİ MESLEKTAŞLARIMIZA BİLGİLERİMİZİ AKTARIYORUZ”



İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, şube olarak her yıl yaklaşık 200 yeni üye kaydını gerçekleştirdiklerini belirterek, “Artan sayı ile birlikte yeni mezun meslektaşlarımızın eğitimlerine daha çok önem veriyoruz. Üniversitelerde yetişen yeni meslektaşlarımız içinde her zaman işbirliği ve bilgi paylaşımına açığız” dedi.



Albayrak, bu nedenle Kasım ayında ‘Deneyimli Mühendislerden Mesleki Paylaşım Günler’ eğitimi düzenlediklerini hatırlattı.

 

BTÜ İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. İlker Fatih Kara da öğrencilerin mezun olduklarında iş hayatı konusunda tecrübeli olmalarını istediklerini kaydederek, bunun için son sınıfta yıl boyunca sürecek staj uygulaması getirdiklerini bildirdi. “Öğrencilerin sektör deneyimini sağlayacağız” diyen Doç. Dr. Kara, firmalarla protokol imzalayacaklarını de kaydetti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89