banner94

banner77

banner69

banner88

İMO Bursa Yemenli meslektaşlarını ağırladı

Yemenli Mimar ve Mühendisler, İMO Bursa Şubesi’ni ziyaret etti

GÜNDEM 26.06.2014, 12:20 26.06.2014, 12:20
İMO Bursa Yemenli meslektaşlarını ağırladı
banner66
Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) koordinatörlüğünde ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen geziye katılan Yemenli Mimar ve Mühendisler, İMO Bursa Şubesi’ni ziyaret etti. İMO Bursa Şubesi yönetim kurulu üyeleri tarafından ağırlanan heyet, şube faaliyetleri hakkında bilgi alarak görüş alışverişinde bulundu. 



Yemenli heyetin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İMO Bursa Şubesi Genel Sekreteri Fatih Canbazoğlu, bu tür ziyaretlerin iki ülke arasındaki mesleki ilişkilerin geliştirilmesi açısından son derece önemli olduğunu kaydetti. 



Kendisine yöneltilen soruları cevaplayan Canbazoğlu, İMO Bursa Şubesi’nin yapılanması ve gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi verirken mesleki denetim konusunda akademik odaların öneminin son derece önemli olduğunu söyledi.  



Ziyarette konuşan Sana’a Mühendisler Odası Genel Sekreteri Yahya Hamid Qayed Altwety ise İMO Bursa’nın çalışmalarını takdirle karşıladıklarını söylerken şube çalışmalarının kendileri için de örnek teşkil edeceğini ifade etti. Ziyaretin sonunda İMO Bursa ve Yemen Mühendisler Odası arasında karşılıklı heyet kurularak ilişkilerin sürdürülmesi kararlaştırıldı.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89