banner94

banner77

banner69

banner88

İMO Bursa, Beton Kongresine hazırlanıyor.

İMO Bursa Şubesi ev sahipliğinde 02 - 04 Mayıs 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası 10. Beton Kongresi hazırlıkları başladı.

GÜNDEM 18.07.2018, 12:51 18.07.2018, 13:01
İMO Bursa, Beton Kongresine hazırlanıyor.
banner66
 

Beton üretiminde nicelik kadar niteliğin de önemli olduğu gerçeğinden hareketle beton teknolojisindeki son gelişmeleri tema olarak seçen İnşaat Mühendisleri Odası, Bursa Şube ev sahipliğinde önemli bir organizasyona hazırlanıyor.

Bursa Akademik Odalar Birliği Yerleşkesinde düzenlenecek olan Uluslararası 10. Beton Kongresi, bu yıl ‘Beton Teknolojisinde Son Gelişmeler’ konu başlığında gerçekleştirilecek. Düzenleme, bilim ve danışma kurulunda birçok akademisyenin, sivil toplum kuruluşunun, yerel yöneticilerin yer aldığı kongrede 3 gün boyunca önemli konular masaya yatırılacak.

Alanında uzman isimler kongrede; dijital beton, sürdürülebilir beton, geopolimerler, mineral ve kimyasal katkılar, sürdürülebilir beton yollar, özel betonlar, betonun dayanıklılık özellikleri, taze beton özellikleri ve betonda içyapı özellikleri konu başlıklarındagörüşlerini aktaracak.

Böyle önemli bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını ifade eden İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, “Kongreye 10 aylık bir zaman dilimi olmasına rağmen çalışmalarımıza şimdiden başladık. Faydalı, verimli ve iyi organize edilmiş bir kongre tertip etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bursa’nın uluslararası kongrelere ev sahipliği yapmasını önemli buluyoruz. Bizler de bu anlamda aldığımız sorumluluğumuzu en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner92
banner89