banner94

banner77

banner69

banner88

İmo bowling turnuvasında dostluk kazandı

13. Geleneksel İMO Bursa Bowling Turnuvası Atış Yapı sponsorluğunda yapıldı.

GÜNDEM 20.01.2016, 10:13 20.01.2016, 10:13
İmo bowling turnuvasında dostluk kazandı
banner66

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Gençlik Komisyonu, 13. Geleneksel İMO Bursa Bowling Turnuvası’nın 13.’sünü Atış Yapı sponsorluğunda Carrefour Magic World Cosmic Bowling Salonu’nda gerçekleştirdi.

Turnuva öncesi İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, turnuvaya katkılarından dolayı Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış’a plaket takdim etti. Plaket töreninin ardından toplam 24 takım, eğlenceli bir yarışa girişti. Zevkli ve heyecanlı müsabakalara sahne olan turnuvada 3. kazanan Furkan Karatepe ve ekibine ödüllerini ve kupalarını İMO Bursa Şubesi eski yöneticilerinden Mehmet Erdoğan verdi. Turnuvada 2.’liğe uzanan Çetin Demir ve ekibine sürpriz hediyelerini ve kupalarını İMO Bursa Şubesi eski yöneticilerinden Mehmet Albayrak verdi.

ŞAMPİYON EFSANELER…

Kıyasıya bir rekabete sahne olan turnuvada şampiyonluğa Efsaneler Takımı elde etti. Efsaneler Takımı, ödüllerini ve kupalarını İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız’ın elinden aldı. 13. Geleneksel İMO Bursa Bowling Turnuvası’nda en skorer kadın yarışmacı Sibel Tetik ve erkek yarışmacı Çetin Demir’e ise ödüllerini Atış Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Atış takdim etti. Gece geç saatlere kadar süren ve dostluğun kazandığı turnuva sonunda yarışmacılar hatıra fotoğrafında bir araya geldi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
20°
açık
banner61
banner62
banner89