banner94

banner77

banner69

banner88

Gemlik’e Panoramik bir bakış

Rama İnşaat yeni projesiyle Gemlik'e değer katıyor.

GÜNDEM 23.03.2016, 18:16 23.03.2016, 18:16
Gemlik’e Panoramik bir bakış
banner66

Proje Adı: Panorama Plus

Proje Sahibi: Rama İnşaat

1998 yılında kurulan gayrimenkul ve inşaat sektöründe faaliyet göstermeye başlayan Rama İnşaat, Gemlik bölgesine değer katan projeler üretiyor.

Doğruluk, dürüstlük ve insana saygı ilkesinden vazgeçmeden çalışmalarına devam eden Rama İnşaat, Panorama Plus projesi ile Gemlik’te fark yaratıyor. Tertemiz havası, doğal güzellikleri, şehrin merkezine yakınlığı ve modern mimarisi ile dikkat çeken proje 5 blok 60 daireden oluşan kompleks bir site projesidir.

Betmarino 115%; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Kurumsallaşmış yapısı ve gelişmelere hakim, eğitimli, tecrübeli kadrosu ile kaliteli hizmet sunmayı prensip edinen Rama İnşaat, Panorama Plus da estetik mimarisi ve geniş balkonlarıyla keyifli vakitler geçirmeye olanak sağlayacak, sizleri şehrin karmaşıklığından, iş hayatının stresinden uzaklaştıracaktır. Site içerisinde yer alan 24 saat özel güvenlik, yeşil alanlar, yetişkin ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı otopark özellikleri ile huzurlu ve konforlu bir yaşam sunuyor.


Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89