banner94

banner77

banner69

banner88

Fitaş iddialı projelerle geliyor

Fitaş İnşaat, sadece Bursa’da değil Türkiye’nin bir çok şehrinde faaliyet gösteriyor

GÜNDEM 24.01.2014, 16:49 24.01.2014, 16:49
Fitaş iddialı projelerle geliyor
banner66

Sektöre 1980 yılında, Erzurum’da atılan ve 1989 yılında iş potansiyelinin artmasından dolayı Bursa’ya taşınan Örel Elektrik, 2007 yılında Fitaş İnşaat’ı kurarak şirketlerine bir yenisini daha ekledi.

33 yıllık tecrübeye sahip Örel Elektrik bünyesinde, 2007 yılında kurulan Fitaş İnşaat, sadece Bursa’da değil Türkiye’nin bir çok şehrinde faaliyet gösteriyor. Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde mimarisi ile dikkat çeken Şirket binasında hizmet veren Fitaş İnşaat, önümüzdeki günlerde ses getirecek projelerle adından söz ettireceğe benziyor.

--Misyonumuz müşteri saygınlığıyla birlikte kendi saygınlığımızı korumaktır—

Misyonlarının, Çağdaş, kaliteli ve hızlı hizmet anlayışı ile başladıkları her projeyi hatasız olarak tamamlayıp, zamanında teslim ederek, Müşteri saygınlığıyla birlikte kendi saygınlıklarını korumak olduğunu ifade eden Örel Elektrik ve Fitaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yrd. Emre Altunok, “Amacımız nitelikli çalışanlarımızla birlikte sektörün gelişen teknolojisini kullanarak kaliteli ve müşteri odaklı hizmetler sunmak ve aynı zamanda müşterilerimiz için değer ve fark oluşturmaktır” dedi.

--Bursa inşaat sektöründe farkımızı ortaya koyacağız--

Erzincan’da Devlet hastanesi ve Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nde 160 konut’ un inşaatının devam ettiğini belirten Altunok, “ İnşaatı devam eden projelerimizin yanı sıra ihalelerini aldığımız bazı projeler de var. Bunlardan bir tanesi önümüzdeki günlerde yapımına başlayacağımız Muğla Ortaca 100 yataklı Devlet Hastanesi inşaatı olacak” şeklinde konuştu. Bu projelerin dışında Bursa’nın konut sektörü ile alakalı güzel projelerinin var olduğunu dile getiren Altunok,  farklı projeler ile Fitaş İnşaat’ın farkını ortaya koyacaklarını söyledi.

--İnşaat sektörü bu yıl vites arttıracak--

İnşaat sektörünün 2013′de vites arttıracağını söyleyen, Örel Elektrik ve Fitaş İnşaat Yönetim Kurulu Yrd. Emre Altunok, “Kentsel dönüşümle birlikte inşaat sektörünün önünü açacak projeler yakın dönemde başlayacak. İstanbul’a bakıp konut fazlalığı olduğunu düşünenler var fakat Anadolu’da halen konuta ihtiyaç var. Kiralık konut için bile insanlar aylarca bekleyebiliyor. Bu nedenle gelecek yıllar giderek daha iyi olacak” ifadelerini kullandı. Sektörün hızlı büyümesinden çok sağlıklı ve istikrarlı olarak büyümesinin önemli olduğunu vurgulayan Altunok, Bu yıl sektörün Türkiye büyümesinin üzerinde büyümesini beklediklerini de sözlerine ekledi. 

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı bulutlu
banner61
banner62
banner89