banner94

banner77

banner69

banner88

Esnaf anlayışı ile hizmet

Olgun Yapı, geniş ürün gamıyla Bursa’da da hizmet vermeye başladı.

GÜNDEM 31.12.2013, 13:20 31.12.2013, 13:20
Esnaf anlayışı ile hizmet
banner66
İnşaat sektörüne 1992 yılında, İnegöl’de atılan ve o günden bugüne bir marka haline gelen Olgun Yapı, geniş ürün gamına yeni ürünler ekleyerek Bursa’da da hizmet vermeye başladı.

İnegöl’de 23 yıllık tecrübesiyle sektörünün öncüleri arasında yer alan Olgun Yapı, Nilüfer Çalı Yolu’nda bin metrekarelik alanda faaliyete geçirdiği mağazasında uzun yıllardadır birlikte çalıştığı Kale Grup ürünlerinin satışını gerçekleştiriyor. Deneyimli bir ekiple Bursa’da faaliyete giren Olgun Yapı, etkin ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla dikkat çekiyor.

Esnaflık anlayışı ile gelen müşteriyi güler yüzle karşılamak, yeterli düzeyde ilgilenmek ve hizmette kusur etmeden malzeme alsın veya almasın müşteriyi memnun bir şekilde uğurlamak hedefiyle yola çıktıklarını ve bu anlayışla bir ekip oluşturduklarını vurgulayan Olgun Yapı Sahibi Olgun Yıldız, “Biz Bursa’da daha yeni doğan bir çocuğuz. Bu çocuk daha emekleyecek, yürüyecek ve koşacak. Bünyemizde bir arkadaşımız proje ve mimari kesime ziyaretler gerçekleştiriyor. Şuana kadar her şey çok olumlu bir şekilde devam ediyor. Böylesi zor piyasada insanlar bizi yavaş yavaş tercih etmeye başladılar. İnegöl’de bize gelen müşterilerimiz, yıllarca Bursa’yla ilgili ‘Bursa’ya gittik bizim yüzümüze bile bakmadılar, bir hoş geldin bile demediler’ şeklinde yakınmalarda bulundu. Benim mağazama giren kimse bunu söylemez. Bu iş, baba mesleğimiz ve biz babadan ne gördüysek onu yaşatmaya çalışıyoruz” dedi.

Hedeflerinin İnegöl’de odluğu gibi Bursa’da da bir marka haline gelebilmek olduğunu belirten Olgun Yıldız, “Bursa için daha kurumsal bir yapı kurduk, bursa Firmamıza uzun yıllar Kale grubunda yöneticilik yapan Cemal Uslu ve Özkan Düzenli’yi Şirket ortağı yaptık. Bursa'da kurduğumuz bu yeni yapıyla önümüze daha kurumsal daha güçlü hedefler koyduk. Önümüzdeki beş yılda sadece işimize konsantre olacağız. Seramik, vitrifiye, armatür ve inşaat malzemesini insanlara iyi bir şekilde sunacağız. İnsanların aklında yer edinmeyi ve alsın veya almasın onların buradan fiyat almalarını yahut ürün görmeye gelmelerini sağlamayı istiyoruz” diye konuştu.

Ürün yelpazesine inşaat malzemesi olarak çok nitelikli bir ürün daha eklediklerini irdeleyen Olgun Yıldız, Poncebloc adıyla sektöre giren inşaat malzemesi hakkında “Biz, Poncebloc’un bölge distribütörlüğünü aldık. Poncebloc, inşaat sektöründe en çok kullanılan malzemelerden tuğla, bims ve gaz beton ürünlerin önüne geçecek nitelikte alternatif bir üründür. Kendinden izolasyonlu, çok büyük avantajları olan bir ürün. Bugün 1 metreküp tuğla yaklaşık bir ton, 1 metreküp bims 850 kilo, 1 metreküp gaz beton 550 kilo geliyor ama 1 metreküp Poncebloc 350 kilogram geliyor. İnanılmaz hafif bir ürün. Poncebloc kullanımı binaya fazla yük binmediği için demir ve beton kullanımında tasarruf sağlıyor ve ayrıca dış cephe kullanıldığında mantolama yapmanıza gerek kalmıyor.  B segmentindeki enerji kimlik belgesini alabiliyorsunuz. Bu şartları değerlendirerek ve ürünün arkasında da ARKAS Holding gibi dünya devi bir firma olunca, Avrupa’nın birçok ülkesinde ayrıca Cezayir, Fas gibi ülkelerde kullanıldığını görünce bu ürünün bölge distribütörlüğünü aldık. Şuanda iki arkadaşımız projeleri gezerek ürünümüzün tanıtımını yapıyor.  Yaklaşık yirmi gün önce İnegöl’deki mağazamızda mimar, müteahhit ve inşaat malzemesi satıcılarına bir kokteyl düzenledik.  Fabrikanın genel koordinatörü orada ürünün tanıtımını yaptı. Şuan yeni bir ürün insanların kabullenmesi zaman alacak ama kabullendikten sonra da çok başarılı olacağımıza inandığımız bir ürün” bilgilerini verdi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
12°
kapalı
banner61
banner62
banner89