banner94

banner77

banner69

banner88

EPSA’da takım ruhu

EPSA, çalışanları için ‘Takım Çalışması ve Motivasyon’ semineri düzenledi.

GÜNDEM 24.01.2014, 16:40 24.01.2014, 16:40
EPSA’da takım ruhu
banner66
Sheraton Otel’de düzenlenen seminerde takım çalışması, iletişim ve motivasyon gibi konular ile ilgili çeşitli bilgiler verildi.

Kişisel Gelişim Uzmanı Melih Arat tarafından verilen eğitime EPSA çalışanları yoğun ilgi gösterdi.

Çeşitli oyunlar eşliğinde takım olabilmenin öneminin anlatıldığı seminerde Arat, “Ortak bir amaç yoksa sarf edilen onca enerji boşa gidecektir. Takım üyelerinin bir amaç etrafında toplanması ve amaç birliği yapması, başarının kapısını açan anahtar olacaktır” dedi.

Empati yoksa sempati de yok

İletişimde empatinin önemine de değinen Arat, “Empati yoksa sempati de yoktur. Başarılı bir iletişim süreci için karşımızdakini anlamaya çalışmalı, onun ayakkabılarını giymeli, onun gözlükleriyle dünyaya bakmalıyız. Bu ipucu aile hayatından iş hayatına kadar başarı ve huzurun anahtarı olmuştur” dedi.

Slayt ve oyunlar eşliğinde oldukça eğlenceli ve eğitici geçen seminer sonunda EPSA çalışanları memnuniyetlerini dile getirdiler.

Seminer sonunda konuşan EPSA Yalıtım Yönetim Kurulu Başkanı Nurcan Özdemir, şirket olarak çalışanlarının kişisel gelişimlerine önem verdiklerini dile getirerek şunları söyledi: “EPSA’nın başarılı bir marka olmasında çalışanlarımızın özverili çalışmalarının payı büyük. EPSA, bir takım ruhu içinde hareket ediyor. Bugünkü seminerde de başarı için grup değil, takım çalışmasının birincil koşul olduğunu öğrendik. Eğlenceli ve bir o kadar da öğretici bir seminerdi” dedi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
22°
kapalı
banner61
banner62
banner89