banner94

banner77

banner69

banner88

EPSA turnuvanın galibi oldu

Geleneksel hale getirilmesi için çalışılan 2.Nihat Şengezer-BURTİMDER Futbol Turnuvasında kupa sahibini buldu. Bu yıl ikincisi düzenlenen ve adını, geçtiğimiz yıllarda vefat eden dernek üyelerinden Nihat Şengezer’den alan turnuva dernek üyeleri arasında birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından da büyük bir önem taşıyor.

GÜNDEM 29.06.2015, 13:28 29.06.2015, 13:28
EPSA turnuvanın galibi oldu
banner66

Geleneksel 2. Nihat Şengezer BURTİMDER Futbol Turnuvası’nda kupa sahibini buldu.

Bu yıl ikincisi düzenlenen ve adını, geçtiğimiz yıllarda vefat eden dernek üyelerinden Nihat Şengezer’den alan turnuva dernek üyeleri arasında birlik ve beraberliğin pekişmesi açısından da büyük bir önem taşıyor.

11 takımın yarıştığı turnuvaya dernek üyelerinden;

*BİRYILMAZ İnşaat Malz. Ltd  Şti.

*SERPA YAPI Malz. Ltd. Şti.

*İZOMET Ltd. Şti.

*SERAMİKA YAPI A.Ş.

*KARTES YAPI Ltd. Şti.

*YAPILOJİ TAAH. DOĞALGAZ ISITMA A.Ş.

*İNTEK ISITMA SOĞUTMA SİST. Ltd. Şti.

*SEZGİN BOYA İNŞAAT Ltd. Şti.

*EPSA YALITIM Ltd. Şti.

*TUŞPA YAP Ltd. Şti.

*LEGA YAPI YALITIMI’ndan oluşan şirketler katıldılar.

Mayıs ayında başlayan turnuva grup karşılaşmalarının ardından geçtiğimiz gün final maçı ile son buldu. Kıyasıya bir mücadele ile geçen finalde şampiyonluk kupasını EPSA YALITIM kaldırırken, turnuva ikincisi SERPA YAPI ve üçüncü ise SEZGİN BOYA oldu. Dernek Başkanı Yusuf Aydın Eskibozkurt BURTİMDER olarak düzenledikleri futbol turnuvasına gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. Bu gibi sosyal organizasyonlar ile dernek üyelerini bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Eskibozkurt; BURTİMDER’in aktif bir STK olmaya devam edeceğini ve mesleki etkinliklerin yanı sıra bu gibi sosyal etkinliklerle de üyelerini stresli iş hayatından biraz da olsa uzaklaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
13°
açık
banner61
banner62
banner92
banner89