banner94

banner77

banner69

banner88

Emlak 2013 Aralık'ta CNR EXPO'da

Emlak 2013, 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında CNR Expo'da yapılacak

GÜNDEM 18.11.2013, 17:55 18.11.2013, 17:55
Emlak 2013 Aralık'ta CNR EXPO'da
banner66

'Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı” 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında yapılacak

“Emlak 2013 - Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansmanı Fuarı”; emlak alıcılarını, satıcılarını ve finans kuruluşlarını 05-08 Aralık 2013 tarihleri arasında bir araya getirecek. Fuarı ziyaret edecek yatırımcı ve nihai tüketicilere yeni bir hizmet açılımının sağlandığı organizasyonun, 3 salonda 30 bin metre kare alanda açılması hedefleniyor.  Son yılarda büyük gelişme gösteren gayrimenkul endüstrisi 2013'ün son çeyreğinde CNR EXPO'da buluşacak.

Sektörden gelen talep doğrultusunda Aralık ayına alınan fuar CNR Holding kuruluşlarından Sine Fuarcılık organizasyonuyla T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ, Emlak Konut GYO ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü desteğinde gerçekleştirilecek. 

 

Emlak 2013'te yenilik fırtınası



Emlak 2013 Fuarı'na katılan firmalar; konfor, rahatlık ve tasarım yeniliklerini içeren fuara özel projelerini cazip fiyat ve ödeme koşulları ile görücüye çıkaracaklar. Fuara katılan firmaların İstanbul'daki proje ve binaları, büyük ölçekli bir İstanbul haritası üzerinde, isimleri ve bulundukları salon bilgisi yer alan küçük bayraklarla gösterilecek. Fuar ziyaretçileri konut ya da iş yeri kredisi sürecini fuar alanında başlatabilecek. Ayrıca son kararı vermeden önce projeyi yerinde görmek isteyen yatırımcılara, özel servisler ile projeye ulaşım imkanı sağlanacak.  

 

Yabancı alıcılar gelecek!

Ulusal ve uluslararası yatırımcıların katılımcı firmalarla buluşturulacağı Emlak 2013, geliştirici, yüklenici, yatırımcı, aracı ve yan sektörlerin diyaloğunu sağlayacak. Fuarı Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai, Suudi Arabistan Katar ve Kuveyt'ten çok sayıda profesyonel alıcı ziyaret edecek.  
Lider kuruluşların katılacağı fuar, ticari bir platform olmanın yanında, gerçekleştirilecek etkinlikler ile sektörün gelişimine katkı sağlayacak. Alanında uzman isimlerin vereceği seminerlerde konut satın alırken ve  mortgage kredisi kullanırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularının yanı sıra farklı başlıktaki konular da masaya yatırılacak.

 

Her bütçeye uygun projeler sergilenecek                 

Fuara katılacak gayrimenkul geliştirme ve müteahhitlik şirketlerince tanıtımı yapılacak projeler her kesime hitap eden konut ve ofislerden oluşuyor. Fuarda, A ve B sınıfı villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak.
Fuarın katılımcı profilini gayrimenkul yatırım ortaklıkları, gayrimenkul geliştirme şirketleri, müteahhitlik firmaları, arsa ofisleri, kooperatifler, devre mülk şirketleri, ahşap ve çelik prefabrike konut üreticileri, toplu konut müteahhitlik hizmeti veren firmalar, bankalar, finansman ve kredi kuruluşları oluşturuyor.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
kapalı
banner61
banner62
banner92
banner89