banner94

banner77

banner69

banner88

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'ne AB Çevre Ödülü

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Avrupa Birliği kapsamındaki en saygın sürdürülebilirlik ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’nin 2015 Türkiye Programı Yönetim Kategorisi’nde birinci oldu. 2015 programının Yönetim Kategorisi birincisi; hem Türkiye hem de AB programında birinci olarak Eczacıbaşı Yapı Gereçleri büyük bir başarı elde etti ve ülkemizi gururlandırdı.

GÜNDEM 02.07.2015, 16:26 02.07.2015, 16:26
Eczacıbaşı Yapı Gereçleri'ne AB Çevre Ödülü
banner66

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, AB Çevre Ödülleri Türkiye’de Birincilik Ödülü Kazandı.

Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, Avrupa Birliği kapsamındaki en saygın sürdürülebilirlik ödüllerinden biri olarak kabul edilen Avrupa Birliği Çevre Ödülleri’nin 2015 Türkiye Programı Yönetim Kategorisi’nde birinci oldu. 2015 programının Yönetim Kategorisi birincisi; hem Türkiye hem de AB programında birinci olarak Eczacıbaşı Yapı Gereçleri büyük bir başarı elde etti ve ülkemizi gururlandırdı. Geçtiğimiz yıl bütünsel sürdürülebilirlik yönetimi Blue Life ile Avrupa’da birincilik ödülünü kazanan Eczacıbaşı Yapı Gereçleri, yenilikçi yönetim modeli ve sürdürülebilirlik konusundaki projelerinin başarısını bu Türkiye’de de kanıtladı.

 

AB üyesi ülkelerde 1987’den bu yana verilmekte olan ve 2006 yılından beri Türkiye’de de düzenlenen yarışma bu sene, Bölgesel Çevre Merkezi (REC) ve TOBB işbirliğinde 22 Haziran 2015 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi. Törende, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri adına ödülü, Eczacıbaşı İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Ata Selçuk aldı.

 

Ödül töreni, AB Bakanlığı Müsteşarı Büyükelçi Rauf Engin Soysal, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı ve İklim Değişikliği Baş müzakerecisi Mehmet Emin Birpınar, REC Türkiye ve AB Çevre Ödülleri Ulusal Program Direktörü Rıfat Ünal Sayman, TOBB Başkanlık Divanı ve Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz gibi önemli isimlerin yanında çeşitli sektörlerden yüze yakın kişinin katılımıyla gerçekleşti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!
banner100
15°
parçalı az bulutlu
banner61
banner62
banner89